Zelf onderzoeken, nadenken en je uitspreken is ons belangrijkste wapen

BELANGEN LEUGEN

Wij, een hele grote groep mensen die zich vanaf het uitbreken van corona in deze BELANGEN LEUGEN verdiept heeft, weten dat er geen enkele rechtvaardiging voor alle maatregelen is. Er is helemaal géén sprake van een wetenschappelijke onderbouwde PANDEMIE. Ook zegt een besmetting gemeten door een frauduleuze PCR test niets over de infectiegraad van en het ziek worden door het coronavirus. Alle maatregelen die nu uitgevoerd worden zijn bewezen ineffectief. De overheid is op allerlei wijzen gevraagd antwoorden te geven, maar omzeilt vragen, lijdt de vraag af door over een ander onderwerp te beginnen, herhaalt zichzelf, doet alsof wij dingen niet begrijpen et cetera.

Mark Rutte heeft eind januari uitgesproken dat Build Back Better een feit is. Een gouden kans om de samenleving opnieuw op te bouwen. Deze jongen heeft het hele boek gelezen waar het plan in staat en legt uit hoe dat er voor ons uit gaat zien. Niet heel fijn!

GEZOND VERSTAND GEBRUIKEN EN DAPPER ZIJN!

Wij hebben allemaal verstand en hebben geleerd dit te gebruiken. Als mensen dit omwille van welke reden dan ook niet willen of niet durven te gebruiken, werken ze mee aan het ten gronde brengen van onze democratie en economie. ONZE NEDERLANDSE SAMENLEVING. Ik vraag u dan ook om objectief naar deze informatie te kijken en niet meteen in verwering te komen. Het is van cruciaal belang dat de waarheid boven water komt.

Laat: ‘ICH HABE ES NICHT GEWÜST’, niet op jou van toepassing zijn! Start met eigen onderzoek en spreek ook anderen aan op notice of liability (kennisgeving van aansprakelijkheid). Want anders ben jij straks mede verantwoordelijk voor alle slachtoffers die gaan vallen n.a.v. dit vaccin (wat totaal anders is dan de vaccinaties die je als onderdeel van het rijks vaccinatie programma gehad hebt) en voor alle andere gevolgen. Wees daarom dapper, stap uit je comfortzone en start met zelf onderzoeken om tot de juiste informatie te komen (just follow the money!).

Voor zeer veel betrouwbare bronnen verwijs ik u naar onze bronpagina

AGENDA 21 OF 2030 – BUILD BACK BETTER –
THE GREAT RESET.
Het klinkt mooi, totdat je de redenen achter dingen kent. The great reset wordt uitgevoerd door partijen die nog meer macht willen.
Alle antwoorden hierop vind je via de flyer

Stop met testen – neem geen vaccinatie – werk niet mee aan de belangen voor globalisering en het digitaliseren van de mens

 • waar de macht bij de grootste machtigste partijen (BIG OIL, BIG FARMA, BIG TECH, BIG TELECOM en BIG BANK) komt te liggen
 • onze westerse democratieën tot het verleden zullen behoren, daar wij onder 1 wereldleiding, de UN, komen te vallen
 • ons contant geld verdwijnt en wij allen één wereldwijd digitaal betalingssysteem zullen krijgen
 • waar: ‘you own nothing but you will be happy’ ons nieuwe normaal zal zijn
 • wij een basisinkomen zullen krijgen voor levensonderhoud, maar geen extra’s zullen hebben om ideeën of talenten verder uit te werken
 • de mens in de vorm van hoe we die nu kennen (met emoties en mogelijkheden) ge-upgrade zal worden naar een 2.0 versie geschikt voor de technologische mogelijkheden in de 21e eeuw, gedigitaliseerd en volledig 24/7 gecontroleerd.

Alleen samen kunnen wij voorkomen dat we aan de 4th industrial revolution beginnen

Mocht je na het doorlezen van alles meer verdieping willen, vragen hebben en adviezen willen kun je zeker contact opnemen.

Waar moet je beginnen met je onderzoek …
POSTER EN FLYERS

Hier vind u de verdieping achter de poster

Als jij het na het lezen van bovenstaande getriggerd bent en kan inzien dat wij weldegelijk een punt hebben, bekijk, print of bestel dan onderstaande flyer: WAT ZIJN ZE MET ONS VAN PLAN IN 2021. Scan de QR codes en zie wie de mensen achter deze pandemie zijn, wat de invloed van hen op wereldwijde politieke keuzes is en wat de bedoeling is dat er in de aankomende 10 jaar met ons als mens gebeurt.

Ben je volledig op de hoogte, help ons dan mee de waarheid verder te delen. Hang de poster in je winkel, bespreek het met mensen, hang hem voor je raam of in je praktijk. Deze poster is bedoeld om mensen te stimuleren zelf na te gaan denken. Help mee de flyers bij de middenstand in beeld te krijgen, daar zij de grote financiële prijs voor deze belangen leugen betalen.

Laat hierna je emailadres achter


  2 Reacties

  1. […] crisis amper van wisten dat ze bestonden. Bij deze flyercampagne hoort ook een poster. Deze kunt u hier […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *