Maken wij als samenleving wel keuzes op de juiste argumenten?

Een jaar zijn we onderweg, vrijheden worden minder en minder en lijken niet terug te komen, mits we aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoen.

De invloed van de politiek is dusdanig groot dat zij in hele grote mate ons leven bepaalt. Deze bepaling heeft grote gevolgen voor het leven zoals wij gewend waren, maar ook voor ons immuunsysteem.

Via de hier onderstaande ‘wist je datjes’ willen wij jou bewust maken dat jij een keuze hebt in waar jij wilt dat wij, als samenleving naar toe gaan. Je kunt zelf onderzoek doen en concluderen wat jij denkt dat het beste is voor ons.

Waarschijnlijk is het je opgevallen dat wij voortdurend via mediakanalen en borden (vaccinatie – 1,5m – samen krijgen we … e.d.) om ons heen beïnvloed worden om een mening te vormen. Eigenlijk mag je alleen die mening hebben die onze politiek wil dat wij hebben. Mensen met een andere mening worden gecensureerd of worden over 1 kam geschoren door te pas en te onpas de term complotdenker of wappie te gebruiken.

Iets waar we een jaar geleden niet over nadachten (elkaar besmetten) is nu een nieuwe gedragsnorm voor onderdrukking en angst geworden. Iets wat wij zo ernstig moeten vinden dat wij daardoor accepteren dat ons leven volledig veranderd. Van een vrije samenleving, naar een afhankelijke testsamenleving met buitensluiting voor mensen die (om geldige redenen) niet gevaccineerd willen worden Maar …

Hoe kwetsbaar zijn we eigenlijk voor het corona virus als de cijfers anders gepresenteerd en uitgelegd worden?

De linker piramide heeft het RIVM gepubliceerd als het gaat om overleden met, maar de rechter kolom geeft een veel beter beeld van de werkelijke situatie. Uit het interview met Daan de Wit, schrijver van het boek: prikken ja of nee

Wat als …

  • Het RIVM niet de linker piramide maar de rechter kolom had getoond? Had je dan gedacht dat we met een killer virus te maken hebben.
  • We wél gewoon immuun kunnen worden door groepsimmuniteit (zoals altijd geweest is). Dan zou het verplicht stellen van testen, vaccinaties en toekomstig buitensluiten van ongevaccineerden helemaal niet nodig zijn.
  • Vaccinaties helemaal niet zo veilig zijn en alle overlijdens / bijwerkingen na het vaccin, dezelfde media aandacht zouden krijgen als de corona overledenen? Zou je dan nog steeds overwegen om een vaccin te nemen?
  • De door de overheid gekozen gang van zaken; beperken van vrijheden, bestraffen / beboeten en net zolang in angst voor een virus houden totdat we gevaccineerd zijn een andere reden heeft?
  • De gekozen gang van zaken een marketing techniek is? Alle landen handelen en praten immers exact hetzelfde. Dit geeft aan dat er sprake is van een opgezet, bedacht en aangestuurd plan.
  • Een vaccinatiepaspoort voor meer controle en de-populatie het eigenlijke doel van deze pandemie is?
  • Grote belanghebbende, multinationals zoals Big Pharma en Big Tech wereldwijd de politieke leiders geïnstrueerd hebben dat ze mee moeten werken aan: BUILD BACK BETTER of te wel: The Great Reset. Die, net als het inperken van onze vrijheden, van nog grote invloed zal worden op onze manier van leven.

Voelt het voor jou dan nog steeds oké wat we aan het doen zijn?

Wat als de overheid en de wereldwijde plannen te ver gaan?
Sterker nog: Wat als de Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich meer dan 100 getuigen en klokkenluiders wereldwijd gesproken heeft en hij kan bewijzen dat al de bovenstaande ‘wat-als-jes’ juist zijn?

Moeten we ons hoofd in de grond blijven steken? Of moeten we terug naar ons innerlijke verlangen? Liefde, vrijheid, connecten met elkaar, het mogen worden wie we zijn. Het worden van een samenleving waarin we allemaal weer dingen samen kunnen en mogen doen, waarbij de focus niet ligt op materialisme en doodgaan maar op leven en blijheid. En waarin onze mening weer telt.

Deze arts die veel gestudeerd heeft over artificial intelligence geeft hier een speech over waar we met de wereld naar toe gaan.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feva.daszko%2Fvideos%2F5138377029542959%2F&show_text=true&width=560&t=0

Al deze wist je datjes vormen de bronnen voor de bewustwording flyersHoe we nu handelen en welke gevolgen dit heeft voor onze toekomst.
Dr Carrie Madej is arts die veel gestudeerd heeft over artificial intelligence en ons in haar speech waarschuwt waar bepaalde multinationals met ons als mens naar toe willen. De mens 2.0. Een hele belangrijke speech!!! En veel zeggend over waarom wij nu massaal gevaccineerd worden.https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Feva.daszko%2Fvideos%2F5138377029542959%2F&show_text=true&width=560&t=0
Wist je dat de onderstaande grafiek: ‘Corona overledenen per week’, mensen met een verminderd immuunsysteem ook had kunnen motiveren tot het verbeteren van hun gezondheid?


1. De paarse lijn behoort tot de grote groep ouderen met een verslechtert immuunsysteem.

2. De groene lijn is de doelgroep met onderliggend lijden:
welvaartsprobleem. De consequenties van onvoldoende goede leefstijl is dat je immuunsysteem dusdanig verslechterd dat deze jou niet meer kan beschermen. Dit uit zich vanaf het 50e a 55e levensjaar.

3. Er is nauwelijks oversterfte bij de blauwe lijn. De doelgroep < 65 jaar heeft ‘gelukkig’ een voldoende goed werkend immuunsysteem en zou zich geen onnodige zorgen moeten maken. Zorgen/ stress verslechtert je immuunsysteem en maakt je juist vatbaarder voor virussen.

4. Het kleine piekje rond week 33 was een de hittegolf van 40+.
Wist je dat positieve items veel minder aandacht krijgen in de mainstream media?

Hierdoor ontstaat er een vertekend beeld van de werkelijkheid en worden scenario’s onnodig somberder geschetst.
Eigenlijk het tegenovergestelde van wat goed voor ons is.

Een voorbeeld wat de situatie een positiever gevoel had kunnen geven: In 13 maanden (27 februari 2020 t/m 23 maart 2021) zijn slechts 162 mensen alleen áán de gevolgen van Covid-19 overleden op een bevolking van ca. 17.5 miljoen .

Topviroloog klaar met negativiteit RIVM
Wist je dat wij tot maart 2020 gezond waren totdat het tegendeel zich aandiende.Wist je dat de World Health Organisation afgelopen zomer in de documenten heeft veranderd dat ons immuunsysteem alleen nog goed werkt door een vaccinatie.
Ons eigen immuunsysteem kan dus niet meer zelfstandig immuniteit verkrijgen.
Waarom zou ons immuunsysteem dat niet meer kunnen?

Wist je dat: Schrijver Daan de Wit, een zeer verhelderend boek geschreven heeft over aannames die wij hebben over corona?
Voorbeelden die hij aanhaalt:
Voor wie is corona heel heel erg?
Voor wie is prikken zinvol?

Prikken ja of nee?
CORONA BESMETTELIJK / DODELIJK
Wist je dat mensen zonder klachten (a-symptomatisch) helemaal niet besmettelijk zijn?

Bron 1: frontnews

Bron 2: The lancet
Wist je dat een orgaan als het World Economic Forum verklaard heeft dat ongevaccineerden (in principe gezonde mensen met een goed werkend immuunsysteem) een bedreiging voor de mensheid vormen.

Israels Netanyahy labels unvaccinated people as the new enemy
Wist je dat de meest gemuteerde corona variant nog voor 99,7% gelijk is aan de vorige variant.

In 16 maanden tijd is de meest gemuteerde variant nog maar 0,3% veranderd. Daar kan jou immuunsysteem heel goed zelf mee dealen.

Bron Micheal Yeadon, voormalig directeur van Pfizer
Wist je dat bij vrijwel iedereen het immuunsysteem goed functioneert als we de regels voor ons lichaam respecteren.
Alles waar te voor staat en chemisch is, is een overbelasting voor het lichaam en zorgt op den duur voor problemen.
Doen we dit gedurende een periode van jaren, dan verhogen we de kans op (welvaarts)ziekten.
Wist je dat je straks niet meer vrij kunt reizen zonder dat je aangetoond hebt te voldoen aan de richtlijnen van Big Pharma.

Heb je geen product uit hun assortiment genomen, of te wel geen vaccin of negatieve test, ben je niet meer welkom, want je bent een ‘gevaar’.

Bron: RIVM
Wist je dat een echte klasse A pandemie waar maatregelen voor getroffen mogen worden geen marketing campagne nodig heeft met o.a. dagelijks de besmettingscijfer te presenteren, of 1,5 meter bordjes.
De ernst van een echte pandemie zie je dagelijks wel om je heen doordat minimaal 1 op de 10 van je kennissen kring ziek is en/of komt te overlijden.
Wist je dat knuffelen héél gezond is voor je immuunsysteem. Het boost je systeem door stofjes, oxytocine hormonen die vrijkomen.

Naast dat deze stofjes je immuunsysteem boosten, maken ze je ook blij. Blije mensen zijn minder vaak ziek.
Wist je dat positieve items veel minder aandacht krijgen in de mainstream media?

Hierdoor ontstaat er een somberder vertekend beeld van de werkelijkheid. Dit heeft invloed op hoe wij ons voelen en is het tegenovergestelde van wat goed is voor ons.

Enkele corona berichten die ook positief uit gelegd hadden kunnen worden:
In 13 maanden (27 februari 2020 t/m 23 maart 2021) zijn slechts 162 mensen alleen áán de gevolgen van Covid-19 overleden op een bevolking van ca. 17.5 miljoen .

Topviroloog klaar met negativiteit RIVM
BEHANDEL METHODES
Wist je dat Google bewust informatie achterhoud. Dat zij o.a. de zoekterm: ‘genezing naar kanker’ blokkeert. Dat zij hierdoor mee werkt aan het verspreiden van een ‘gestuurde (belanghebbende) waarheid’

Bron: onderzoeksteam van Plandemic
Wist je dat er goede medicijnen voor Corona zijn die de ergste klachten kunnen afzwakken waardoor zieke mensen een milder ziekteverloop hebben

Ivermectine

Wist je dat dr Anthony in Fauci al in 2005 HCQ erkent heeft als geschikt medicijn en HCQ zelfs geschikt gevonden is als vaccin?
Wist je dat HCQ Big Pharma niets oplevert en het daardoor overal nu zwart gemaakt wordt?
Wist je dat door het herhaaldelijk horen van succesverhalen van mensen die middels leefstijlveranderingen van de medicijnen afgekomen zijn deze anderen ook kunnen motiveren om te kiezen voor leefstijl verbetering.

De volkskrant: Jezelf van ziek naar gezond eten

Medicijnen kunnen tijdelijk een oplossing zijn doordat ze een ernstige klacht onderdrukken of afremmen, maar genezen doen ze chronische klachten niet.


Wist je dat medicijnresten die we uitplassen tezamen met beschermingsprodukten zoals zonnebrand en creme’s het oppervlaktewater 8x meer vervuilen dan gewas bestrijdingsmiddelen. Dit komt onze natuur niet ten goede.

Drinkwater platform
Wist je dat Kinine in combinatie met zink heel goed werkt tegen corona en zelfs tegen kankers. Dat de farmaceutische industrie dit doodzwijgt, omdat daar niets aan te verdienen valt? Quinine Kinine heeft veel toepassingen: pijnstillend, verdovend, anti-aritmisch (middel tegen hartritme stoornissen), antibacterieel, antimicrobieel antiparasitair, antipyretisch (koortsverlagend), antiseptisch, antipasmodisch (verminderd of voorkomt spierkrampen), antiviraal, samentrekkend, bactericide, cytotoxisch, koortswerend, fungicide, insecticide.Ziektes waar je door leefstijl verbetering veel minder of zelfs medicijn vrij mee kunt worden zijn:
– Ontstekingsziekten
– Chronische vermoeidheden door o.a. virussen, schimmel (candida) en bacteriële (lyme) ziektes.
– Ook van kanker kunnen mensen genezen door aanpassingen in hun leefstijl te doen.
Wist je dat je zelfs je eigen kinine kunt maken? Schillen van biologische grapefruits en citroenen. Gebruik dit in combinatie met zink om de vitamines in je cellen te krijgen. Haal de schil van 2 a 3 grapefruits. Neem alleen de schil en bedek met water ongeveer 3 inch boven de schillen. Doe de deksel op de pot en laat 2 uur sudderen. Haal de deksel pas van de pot totdat het volledig afgekoeld is. De kinine kan zodoende in de stoom ontsnappen. Indien gewenst: Zoet de thee met honing of stevia. Neem om de paar uur een eetlepel om de slijm uit je longen te halen. Stop zodra je beter wordt.Wist je dat je je immuunsysteem heel goed zelf kunt boosten door een verandering van voedingspatroon:
Dagelijks rauwe groenten zoals broccoli, bloemkool, radijsjes, rauw eitje, rauwe boerenkool (kruisbloemige groenten) te eten.
1x brood maaltijd per dag, regelmatig een verse soep. Verse melk van de boer in plaats van de supermarkt en stoppen met suikers. Dit maakt jou al zoveel weerbaarder tegen virussen, daar kan geen vaccin tegenop.
PCR
Wist je dat het Robert Koch Instituut (Duitse RIVM) heeft vastgesteld dat slechts 2% van de pcr testen aantonen dat mensen drager zijn van een virus. Van deze 2% heeft een klein percentage milde tot ernstige klachten hebben. Slechts 0,17% overlijdt, meestal vanwege ernstige onderliggende klachten en ouderdom, dus 99,83% overleeft dit virus. 

Bron: Duitse RIVM
Wist je dat 6% van de Amerikanen die overleden zijn alleen aan Covid overleden zijn. De overige 94% van de COVID patiënten had 1 van de volgende onderliggende (welvaart) ziektes:
Hoge bloeddruk 49,7%,
Obesitas 48,3%,
Chronische long aandoening 43,6%, Hart- en vaatziekte (cardiovasculair) 27,8%.
Deze zijn allen stofwisseling gedreven.

CDC (Amerikaanse RIVM)
Dr Jess
Wist je dat de uitvinder van de PCR test (Kary Mullis) zegt dat een PCR test niet als diagnostisch hulpmiddel gebruikt mag worden. De PCR test kan nl. alle moleculen in je lichaam vinden. Alleen het vinden van zo’n molecuul wil niet zeggen dat je besmettelijk bent of dat je ziek zal worden. 
Wij hebben vrijwel alle aanwezige moleculen in ons lichaam. Doe een PCR-test en vergroot deze 30 tot 40x zoals het RIVM nu doet (terwijl hij voor een betrouwbare uitslag hooguit 20x vergroot mag worden), dan vind je altijd wel wat.
Wist je dat alle vrijheidsbeperkende maatregelen gebaseerd zijn op deze frauduleuze PCR test?

Bron: Gesprek met Marion Koopmans
Wist je dat er rechtszaken tegen de staat gevoerd zijn over de validiteit (betrouwbaarheid) van de PCR test?
Dat top moleculaar bioloog Peter Borger getuigt heeft in deze zaak?

Peter Borger geeft uitleg waarom de PCR test niet geschikt is om als diagnose middel te gebruiken
Wist je dat mensen die met een positieve test en onderliggend lijden stierven, werden genoteerd als Coronadoden?

Wist je dat mensen na vaccinatie met onderliggend lijden sterven aan dat onderliggende lijden?

Blckbxtv.nl: patholoog spreekt zich uit over de coronacijfers

Topviroloog klaar met negativiteit RIVM
Wist je dat je straks zelf mag betalen voor de dagelijkse sneltesten van je kind. Deze moet hij/zij doen om de school in te mogen.
Even los van de kosten, denk eens aan de emotionele belasting op het voorheen vrije kind. Terwijl kinderen helemaal geen last hebben van corona.

Bron: AD
VACCINS
Wist je dat het vaccinatiepaspoort bijdraagt aan meer verdeeldheid en een grotere overheidscontrole

Vaccinaties vormen de nieuwe zuiverheidstoets
Wist je dat Pfizer zijn eigen vaccins getest heeft. (Wij van wc-eend zeggen dat wc-eend goed is!) Dat er geen onafhankelijk bureau is geweest die dit gecontroleerd heeft. Dat ze tijdens de proefperiode ouderen en mensen met onderliggend lijden niet mee getest hebben en er ook geen aparte controle groep voor vrouwen was. Bovendien moet de placebo groep in ons nieuwe ‘verplichte’ beleid ook gevaccineerd worden, waarmee toekomstige bijwerkingen niet te vergelijken zijn tussen gevaccineerden en ongevaccineerden

Bron: Neuroloog JanB.Hommel

Wist je dat het vaccin (experimentele GEN therapie) nu getest gaat worden op bijna 7.000 baby’s en kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot 12 jaar? Terwijl deze nog verre van veilig bevonden zijn. Wist je trouwens dat er ook voor de overige vaccins geen veiligheidsrapporten zijn?

Bron 1: vaccin fabrikant Moderna gaat vaccins testen op 6750 babies/kinderen

Bron 3: Covid Vaccins zijn gen therapie
Wist je dat in Nederland, wanneer je kort na een vaccinatie overlijdt, dit NIET geregistreerd wordt als ‘doodsoorzaak ten gevolge van de vaccinatie’ maar dat een bijwerking als doodsoorzaak wordt vermeld in de statistieken? Let wel: Wanneer je geen vaccinatie gekregen zou hebben, zou je ook geen bijwerkingen gehad hebben.

Bron: Blckbxtv
Wist je dat CDC (Amerikaanse RIVM) meedeelt dat de COVID vaccins 18x dodelijker zijn dan de griep vaccins

Bron: greatmountainpublishing
Wist je dat Big farma jou de rest van je leven wil vaccineren? Totdat je overlijd

Bron: worldunity
Wist je dat AstraZeneca, vanwege de negatieve publiciteit, haar naam heeft veranderd in Vaxzevria? Hun vaccin blijft nog steeds gevaarlijk.

Bron: hln.be
Wist je dat er in 2009 bij RTL Boulevard al gesproken is over de doelstelling van de Bilderberg groep om 3 miljard mensen om te laten komen?
Dat het nog niet bekent was hoe men dit wilde doen, maar het vaccin daar waarschijnlijk het middel voor is?
RTL Boulevard over de Bilderberggroep en het idee om 3 miljard mensen om te laten brengen


Nederlandse cijfers
Wist je dat de overlijdens cijfers in Israël na vaccinaties gigantisch oplopen?
Wist je ook dat er vele wetenschappers zijn die de politieke leiders hier al tijden voor waarschuwen?

Geert van den Bossche top vaccinoloog waarschuwt voor de desastreuze gevolgen voor het menselijke ras
MONDKAPJES
wist je dat vele mensen ten tijde van de Spaanse griep in 1918 overleden aan bacteriële en schimmel infecties in de longen door het dragen van mondkapjes?

Bron: FvD en diverse anderen
Wist je dat de Spaanse griep vermoedelijk uitgebroken is na het eerste vaccinatie programma van de grootvader van Bill Gates en John D. Rockefeller?

Gates en Rockefeller speelden 100 jaar geleden hoofdrol in fataal vaccinatie experiment

Bron: FRN3

Wist je dat mensen met een positieve test en onderliggend lijden stierven, werden genoteerd als Coronadoden?
Wist je dat mensen na vaccinatie met onderliggend lijden sterven aan dat onderliggende lijden?

Blckbxtv.nl: patholoog spreekt zich uit over de coronacijfers

Topviroloog klaar met negativiteit RIVM
Wist je dat Texas (en 17 andere Amerikaanse staten) open is sinds een paar weken en het percentage positief geteste blijft dalen (nu dik onder de 6%), dat de ziekenhuisopnames op het laagste niveau staan sinds oktober. En dat dr Anthony Fauci zijn best doet om met allerlei verzinsels/ leugens probeert over te komen alsof andere argumenten hier de reden voor zijn.

De uitvinder van de PCR test, Kary Mullis geeft aan dat Fauci een leugenaar is
NEW – Dr. Fauci on #Texas COVID-19 cases dropping despite ignoring his advice on masks/social distancing: https://youtu.be/8ls0LSBfYzA
“It can be confusing, because … often you have to wait a few weeks before you see the effect … I’m not really quite sure. It could be they’re doing things outdoors..”
@disclosetv @discNEW – Dr. Fauci on #Texas COVID-19 cases dropping despite ignoring his advice on masks/social distancing:
“It can be confusing, because … often you have to wait a few weeks before you see the effect … I’m not really quite sure. It could be they’re doing things outdoors..”
@disclosetv @disclosetv_chatlosetv_chat
POLITIEK
Wist je dat in het griepseizoen 2017/2018 de IC’s ook overvol lagen en er toen voor gekozen is de zorg NIET op te schalen?
Het is dus een bewuste politieke keus dat er in bepaalde seizoenen een hoge druk op de zorg ligt.

waarom de griepgolf van 2018 vooralsnog dodelijker was

https://www.ntvg.nl/artikelen/het-intensieve-griepseizoen-van-2018

https://influenzastichting.nl/recordaantal-griepdoden-door-laksheid/

AD ziekenhuizen puilen uit van de grieppatiënten
Wist je dat de wereld waarin wij leven van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bepaald wordt door een hele kleine groep (de 1%) mensen. Dat deze kleine groep mensen 82% van al het geld van afgelopen jaar in hun portemonnee heeft zien komen? En dat deze kleine groep mensen de oorzaak is van heel veel wereldproblemen. Zoals ook duidelijk wordt bij de wist je datjes over de GPMB

film monopoly
Wist je dat de broer van Hugo de Jonge, Ab Osterhaus, van Dissel, Diederick Gommers, de broer van Feike Sybsma heel veel geld verdienen aan corona en de ontwikkeling van vaccins.
In feite doen zij goed werk voor de belanghebbende (zie film Monopoly) en krijgen zij daarom van deze groep (families) deze (vaccinatie) deals.

Hoe OMT leden zich verrijkt hebben

Bron 1: verzamelde artikelen

Bron 2: 1-2-tje met Yves
Wist je dat er al 56 politiemensen (waaronder ook rechercheurs en leiding gevende bij ME) verklaart hebben dat ze de corona demonstraties tegen de maatregelen MOESTEN laten escaleren?
Dat dat een directe order van minister Grapperhaus was? Als je denkt dat dit normaal is, dan heeft de media jou al behoorlijk gebrainwashed. De ME is er namelijk altijd geweest om te dé-escaleren.

BPOC politie verhoren
Wist je dat het klimaat akkoord vooral veel geld oplevert voor belanghebbende die hun eigen oplossingen verkopen en overheden dwingen ONS belastinggeld hieraan uit te geven?

Uitleg hoe wij via de media elke keer te horen krijgen hoe slecht het allemaal is en hierdoor bereid zijn heel veel belastinggeld te betalen aan internationale akkoorden. En belanghebbende achter deze akkoorden zichzelf heel erg verrijkt hebben (Klimaat (Parijs) akkoord en Pandemie (WHO) akkoord)

40 nieuwste Miljardairs na de corona pandemie. M.a.w. verrijkt zijn door belastinggeld van burgers voor een pandemie met dezelfde overlijdens cijfers als de griep
Hoe de klimaat partijen alle huizen van gas af willen halen, dit (1000 miljard) ontzettend veel geld kost en tot op heden niets oplevert.

Substainable goals van het WEF
Wist je dat Sigrid Kaag van oorlogsmisdaden verdacht wordt, waar Pieter Omtzigt in 2018 een onderzoek naar deed en hier door Rutte vanaf is gehaald.

Bron: 2e kamer der Staten Generaal

WORLD ECONOMIC FORUM
EN
GPMB
Wist je dat Femke Halsema sinds kort ook lid is van het World Economic Forum.
Zou dat verklaren waarom ze aanstuurt op escalatie bij de demonstraties tegen de corona maatregelen?

Bron: WEF.org

Wist je dat Lilian Ploumen van de PvdA ook lid is van het WEF en zij een samenwerking met Mark Rutte niet uitsluit

Wist je dat Sigrid Kaag een hele hoge functie bij het WEF heeft en board member van de Global Prepardness Monitoring Board is waar dr Anthony Fauci, directeur nationaal infectie ziekten instituut van Amerika ook onderdeel vanuit maakt.

Bron: WEF.org
Wist je dat Sigrid Kaag volledig werkt aan de totstandkoming van de wereldwijde (globalistische) agenda. Waarbij er zeer nadelige gevolgen voor ons land en onze omgeving op de agenda staan.

Als er gehandeld wordt naar de wereldwijde Agenda, hebben wij geen democratie meer. Onze wil en wensen tellen niet mee op dit niveau.
Wist je dat de Global Prepardness Monitoring Board in september 2019 een advies uitbracht over hoe te handelen van ‘the never again to the new normal‘ terwijl “de wereld in risico” is.
Hun doel is Global prepardness of te wel wereldwijde gereedheid creëren om landen mee te laten betalen om tot 1 wereldrijk te komen.
De kopstukken achter dit plan, The World Bank, WEF, the Bill and Melinda Gates (foundation), maar ook Duitsland (Angela Merkel) denken dit het beste te kunnen realiseren door een pandemische infectieuze (corona) uitbraak.
In het GPMB rapport adviseren ze 7 zaken o.a. dat alle landen hetzelfde moeten handelen en aan moeten sturen op vaccinaties.
Een maand later, oktober 2019, heeft er een simulatie training ‘Event 201‘ op dit advies plaatsgevonden onder leiding van John Hopkins University en the Bill and Melinda Gates foundation, waarin exact hetzelfde script besproken werd wat een maand later wereldwijd toegepast werd na uitbraak van, jawel: het infectieuze corona virus.

Bron: onderzoeksjournalist Polly

Bron: opnames Event 201

Globalisme
Wist je dat de hele corona situatie de eerste stap is naar 1 globalistisch wereldrijk en dat de wereldwijde politiek massaal spreekt over: Build Back Better.

Bron: ongehoord Nederland
Wist je dat de moeder van Klaus Schwab, schrijver van het boek ‘the great reset’, de voorzitter van het World Economic Forum een Rotshild is? 1 Van de meest invloedrijke families ter wereld. Marianne Rotshild is getrouwd met Fred Schwab


China’s social credit systeem
Wist je dat de wetten die demissionair Kabinet Rutte (en alle andere wereldleiders die met de corona maatregelen werken) doorvoert lijken op het tot stand brengen van een puntensysteem zoals dat ook in China gehanteerd wordt? Ben je braaf (gevaccineerd) krijg je punten, ben je ongehoorzaam wordt je buitengesloten. Dat dit in de grondbeginselen betekend dat je je vrijheid kwijt bent. Dat je moet leven naar de regels van de macht en dat de democratie hiermee ten einde is. Dat de politiek geen afspiegeling van de samenleving meer is.
Wist je dat 1 van de belangrijkste doelstellingen van het WEF is CO2 reductie.
Dit willen ze mede bereiken door het terugdringen van het aantal mensen dat er wereldwijd zijn. Mensen stoten, naast vee, ook heel veel CO2 uit.
OVERIG
Wist je dat mensen door schulden en andere stress uiteindelijk aan zwaar verslavende (antidepressiva) medicijnen terecht kunnen komen. Dat er jaarlijks 17.000 tot 20.000 mensen alleen al aan dit soort verkeerd, onnodig voorgeschreven medicijnen overlijden? Terwijl ondersteuning bij schulden aflossen en verbeteren leefstijl een veel betere oplossing zou zijn.

17.000 – 20.000 medische missers door verkeerd medicijngebruik of verkeerd advies
Wist je dat medicijnresten die we uitplassen tezamen met beschermingsprodukten zoals zonnebrand en creme’s het oppervlaktewater 8x meer vervuilen dan gewas bestrijdingsmiddelen. Dit komt onze natuur niet ten goede.

Drinkwater platform
Wist je dat als gevolge van de c(maatregelen) het aantal mensen met schulden in 2021/2022 zal stijgen van 860.000 naar 1.200.000 tot 2.500.000. 41% daarvan is problematisch. Zie ook bijgevoegd rapport.

Deloitte schuldenrapport


Wist je dat de wereldleiders al 50 jaar vergaderen over de klimaat problemen en het klimaat alleen maar slechter wordt. Ze miljoenen spanderen aan vluchten en andere kosten, maar dit ten koste gaat van oplossen van de werkelijke problemen.
Waarom zouden wij nu deze mensen nog steeds al deze beslissingen toe vertrouwen

Bron: onderzoeksteam plandemic

Wist je dat men ons binnen 2 maanden een nieuwe waarheid aan kan praten?

Choqueer de mens met angst en laat vervolgens nog 2 maanden lang berichten zien die dit bevestigen en je kunt de mens volledig brainwashen door ze zoals nu te laten geloven dat we alleen immuun worden door een vaccinatie waar gesubsidieerde bedrijven van Bill Gates aan werken. Moderna, Pfizer (MRNA vaccin) of AstraZeneca (of nu Vaxzevria) en Johnson and Johnson. Terwijl er 200 vaccin makers op de markt zijn.Wist je dat google bepaalde zoektermen blokkeert. Bijv genezing naar kanker. Wist je dat Google bewust informatie achterhoud en zij meewerkt aan het verspreiden van een gestuurde waarheid

Bron: onderzoeksteam van Plandemic
Wist je dat de straling van 5G werkt als een magnetron? Dat ze de frequentie op kunnen schroeven en ze hiermee een zeer ernstig wapen tegen crowd controle in handen hebben? Hoe hoger de frequentie, hoe verstikkender het werkt.

No Chip Required: Biocoded DNA Resonant Frequency Links Targeted Individuals to Mind Control Matrix
Wist je dat als het echt om gezondheid zou gaan de Gall en Gall en de Mc Donalds dicht zouden zijn en de sportscholen open? Is een (logische) mening
Wist je dat op de site van de rijksoverheid staat dat overgewicht bij volwassen mannen en vrouwen steeds vaker voorkomt? Mensen met overgewicht hebben een leefstijlprobleem waarbij hun lichaam sneller verzuurd. Virussen, bacteriën, maar ook schimmels gedijen beter in een zuurder milieu. Doordat onze leefstijl verslechterd worden wij vatbaarder voor ziektes en slaat corona heftiger toe bij deze doelgroep.

Toelichting

Meer wist je datjes in een video zien?

2 Reacties

  1. Buitengewoon verhelderend, maar ook schokkend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *