24 Reacties

 1. maak ene legenda, team up met findfarm.nl en https://ademvrijbijmij.nl/

  1. Goed idee, al hebben wij een andere platvorm daarvoor waar ik deze verwijzingen ook kan gaan plaatsen.
   covidinformatie.nl is ook een initiatief uit onze koker, waar mensen allerlei informatie kunnen lezen
   Wij een tijdlijn hebben wat er afgelopen jaar is gebeurd (of gaat gebeuren)
   En wij websites van anderen op vermelden. Maar… infoflyers.nl is nog niet klaar, en dit wordt straks nog veel uitgebreider want wij borrelen van de ideeen. 🙂

 2. Wat geweldig om te horen! Velen dragen hun steentje bij, allen op hun eigen manier en naar eigen draagkracht. Maakt niet uit hoeveel of hoe weinig te bijdraagt, je helpt mee om de wereld een stukje mooier te maken. We zijn allen verzetshelden.

  1. Hoi Patricia,
   Wat geweldig dat je het inderdaad benoemd voor wat het is: wij zijn allen verzetshelden en dat mag best wel eens benadrukt worden ☺

 3. Is het mogelijk dit als een label in te kunnen laden in Google maps?
  Dan is de praktische toepassing een stuk groter.
  En ook als vandaaruit de reviews kunnen worden gedaan.

  1. Ja, al kun je dat vanaf de pagina ook doen, er is een button voor een fullscreen optie, maar zijn altijd bereid om mee te denken.
   Heb je wat aan deze link?
   https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1jvBhAv0jT7m7K77WfUnh1KcauGV_wk7Z&ll=52.126279074953786%2C5.291265999999997&z=8

   Helaas biedt google maps geen opties om reviews vanuit hun systeem daar neer te zetten, dus je bent afhankelijk van de short links:
   http://www.infoflyers.nl/whitelist
   of
   http://www.infoflyers.nl/blacklist

   Zou op zich op deze manier toch redelijk onthouden kunnen worden. 🙂

   mvg
   team infoflyers.nl

   1. Google.. fijn dat daar NIET voor gekozen is. Dit heb je meer in “eigen beheer ” zogezegd, fin dat lijkt toch zo…. 😉

 4. Als een bedrijf zijn beleid veranderd zodat ze van een positieve beoordeling naar een negatieve gaan. Hoe geef je dat dan aan? Gewoon een nieuwe negatieve beoordeling plaatsen?

  1. Ja, als op die manier kun je het bestaande beleid overrulen. En hun situatie actueel houden.

 5. Euro Fleur leusden verplicht mondkapjes. Ook als je een uitzonderingskaart heb

  1. U kunt deze winkel toevoegen bij onze blacklist overzicht: http://www.infoflyers.nl/blacklist
   en als u vindt dat u gastvrij wordt ontvangen in een winkel kunt u deze toevoegen via: http://www.infoflyers.nl/whitelist

   het team infoflyers.nl

 6. De Gamma in Hellevoetsluis staat als groene winkel op de kaart. Ik was daar 30 april en ik liep zelfs met een uitzonderingskaart om mijn nek en alsnog werd er gevraagd of ik mijn mondkapje op wilde zetten. Toen ik zei dat ik een uitzonderingskaart had, was het oke. Dit vind ik geen groene winkel (witte lijst).

  1. Als een winkel het beleid aanpast, dan heb jij gewoon de mogelijkheid om deze van de whitelist te plaatsen naar de blacklist, door gewoon een nieuwe melding te maken met dezelfde adresgegevens. Ons systeem zal deze dan omzetten.

 7. Bever in Leeuwarden moet gerectificeerd worden. 1 mei zijn mijn man en ik samen naar binnen gegaan. Deurbeleid was wel aardig streng. Mk en handen desinfecteren. Bij mk pasje laten zien, en bij desinfecteren van handen aangegeven om dermatologische reden niet te doen. Was er een kraan dan was het geen probleem geweest. Baas kwam er bij en liet ons gewoon binnen. Hij verexcuseerde zich nog van de hele situatie. Wij werden ook prima geholpen, alleen het jonge spul is echt erg op zich zelf gericht en weinig behulpzaam.

  1. U kunt gewoon een nieuwe aanmelding doen via http://www.infoflyers.nl/blacklist als u een negatieve ervaring heeft, en http://www.infoflyers.nl/whitelist als u een positieve ervaring heeft.
   Wanneer het beleid is aangepast, wordt via uw nieuwe aanmelding een oude aanmelding aangepast.

 8. Ik wil graag de Uggs outlet store Roermond doorgeven voor de zwarte lijst zelfs met uitzonderings kaartje van rijksoverheid om de nek zijn wij de winkel uitgezet.

  1. U kunt gewoon een nieuwe aanmelding doen via http://www.infoflyers.nl/blacklist als u een negatieve ervaring heeft, en http://www.infoflyers.nl/whitelist als u een positieve ervaring heeft.
   Wanneer het beleid is aangepast, wordt via uw nieuwe aanmelding een oude aanmelding aangepast.

 9. Bestaat er ook een site waar huisartsen aangemeld kunnen worden?

  1. Nee, voor huisartsen of andere beroepsgroepen hebben wij niet een specifieke ruimte beschikbaar gemaakt.
   Al is deze functie bedoeld voor winkel ervaring, u kunt ook huisartsen of andere beroepsgroepen in dit overzicht melden.

 10. Waar is mijn reactie over sportzaak Bever in Leeuwarden? Ik had aangegeven dan de rode kaart niet klopt maar jullie hebben hem er weer afgehaald.

  1. Wij hebben uw reactie of melding niet weggehaald.

   U kunt gewoon een nieuwe aanmelding doen via http://www.infoflyers.nl/blacklist als u een negatieve ervaring heeft, en http://www.infoflyers.nl/whitelist als u een positieve ervaring heeft.
   Wanneer het beleid is aangepast, wordt via uw nieuwe aanmelding een oude aanmelding aangepast.

 11. Toolstation Heerhugowaard staat er al op.
  Vandaag op zoek naar handgereedschap en accessoires. Heeft u een mondkapje ? Nee. Heeft u een uitzonderingskaart? Daar heeft u niets mee te maken. “Dan kunnen wij u niet helpen meneer” Omgedraaid en 200 meter verder naar de Praxis gegaan. Geslaagd en voor bijna 450 euro aan gereedschappen uitgegeven. Gelukkig liggen ze voor die paar ‘armoedige’ eurootjes er bij Toolstaton niet wakker van.

 12. Welkoop SantPoort geweigerd om geen mondkapje, hele discussie door andere niet wakkere mensen

 13. Toolstation Haarlem, geweigerd om geen mondkapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *