Wat zijn ze met ons van plan in 2021?

Enkele linken op de flyer zijn niet meer inzichtelijk dankzij de censuur die youtube voert.

 • Hoe Klaus Schwab onze wereld opnieuw vorm wil geven door deze reset waar wij ons momenteel in bevinden. De reset die naar volledige digitalisatie in alle sectoren zal leiden. Ook ons lichaam zal onderdeel worden van dit digitaliseringsproces. Hier worden wij niet van op de hoogte gebracht, laat staan dat de gevolgen openlijk besproken worden. Vanaf 12.40 gaat het over ons lichaam.
 • Die vaccinatie verplichting gaat er komen en 21% van ons krijgt naar verwachting ernstige klachten. Luister naar deze speech welke gehouden werd door een wetenschapper tijdens het ‘Free open medical press event op 20-10-2020’. Luister vervolgens naar de stijging van de ziektecijfers die een Amerikaanse leger woordvoerder in januari 2022 naar buiten brengt. Trek je eigen conclusies
 • Een fout op de flyer. Niet Martines de Jonge van Astra Zeneca is de broer van Hugo de Jonge, maar Martien de Jonge, hoofd laboratorium van het Radboud UMC. Bij de commited Grants van de Bill and Melinda Gates foundation kun je bekijken hoeveel geld het Radboud al vanuit deze foundation ontvangen heeft. Wat zal Martien hiervoor gedaan hebben?

Door deze pagina kunt u de informatie krijgen waar wij, een hele grote groep mensen door deze corona crisis steeds meer over te weten te zijn gekomen. Niet door de mainstream media, maar door allerlei vrije media en mensen die hun kennis en informatie delen Voor de corona crisis wisten wij amper van het bestaan van deze vrije media.

Wij zijn bij de vrije media terecht gekomen, omdat de eenzijdigheid van nieuws items in de mainstream media heel verontrustend werd. Het ging steeds meer opvallen dat de mainstream media:

 • Schrijft en praat in het belang van grote multinationals (big tech, big farma, big telecom).
 • Iedereen die andere inzichten heeft censureert (ook promovendus wetenschappers) en niet uitnodigt in talkshows/ praatprogramma’s. Deze wetenschappers voelen zich gedwongen hun verhaal in de vrije media te vertellen.
 • Direct een corona hype creëert. Wat ze met vele andere onderwerpen ook doen.
 • Méteen duidelijk standpunt nam dat een vaccinatie DE enige oplossing is.
 • Geen aandacht voor onderzoek naar groepsimmuniteit voor dit virus heeft, terwijl wij al 1000-den jaren evolueren met virussen door middel van groepsimmuniteit.
 • Niet communiceert dat virus niet ineens compleet nieuw, heel dodelijk en ontzettend besmettelijk kan zijn.
 • Journalisten geen kritische vragen stellen of onderzoek doen aangaande de maatregelen waarin het kabinet en het OMT zichzelf voortdurend tegenspreken.
 • Niets schrijft over de Great Reset en Build Back Better, waarbij grote multinationals het voor het zeggen krijgen en zij zichzelf het recht toe eigenen om over het voortbestaan van ons als mens te beslissen.

Een groot deel van deze belangrijke bronnen waar géén aandacht vanuit de mainstream media voor is staat vermeld op onze bronpagina. Met name vanwege de laatste reden moeten zoveel mogelijk mensen inzicht krijgen wat er echt aan de hand is! Daarom is er bij deze flyercampagne ook een poster gemaakt, bedoeld om mensen aan het denken te zetten.

Rutte (en anderen die zijn beleid uitvoeren) bepaalt wat wij wel en niet aan ‘waarheid’ mogen horen. ‘Rutte doctrine‘ noemt Pieter Omtzigt dit.

Het wordt de hoogste tijd dat iedereen erachter komt waarom wij beïnvloed worden naar ‘wat de politieke wil dat onze waarheid is’. Als je zelf onderzoek gaat doen, kom je er namelijk achter dat de politiek een globalistische (wereldwijde) AGENDA uitvoert, waar wij geen stem in hebben. Dat de NOS en NPO zenders zijn die vertellen wat de overheid wil dat wij weten en dat is op gebied van deze AGENDA helemaal niets.

Deze pagina zal u inzichten geven in wat er in de AGENDA van de politiek staat. Wat de relatie is met corona en waarom wij nu met mondkapjes, regels, faillissementen en andere vervelende onderdrukkende zaken te maken hebben. Wij moeten weten wat er werkelijk speelt! Voor diegene die weten wat er werkelijk speelt, voelt het namelijk als oorlog. Oorlog van de elite (multinationals) tegen het gewone volk. Oorlog van ‘de belangen’ tegenover de waarheid en dat wat goed is voor de mens. Het is belangrijk dat je deze tekst zonder al teveel vooroordelen, objectief en met toegevoegde linken leest, want alleen met zijn allen kunnen we deze oorlog stoppen.

The 4th industrial revolution

Wij staan op een cruciaal punt in de geschiedenis. Het punt dat het bestaan als mens, in de vorm zoals we die nu kennen, met emoties, keuze vrijheid, de mogelijkheid onszelf te ontwikkelen et cetera bedreigd wordt.

The 4th industrial revolution noemt Klaus Schwab van het WEF (World Economic Forum) het. Klimaatproblemen en deze corona pandemie worden gebruikt om alle landen regels en wetten in te laten voeren. Enorme technologische mogelijkheden en belangen van mensen die de macht hebben hier op aarde, maken het mogelijk om de mens volledig te controleren. Wij horen hier via onze mainstream media kanalen niets over. Dit globalistische plan wordt via onze overheid en gemeenten langzaam ingevoerd. De uiteindelijke impact die het op onze manier van leven heeft is enorm groot. Wij MOETEN en hebben recht om te weten wat de uiteindelijke bedoeling is!

AGENDA 21/ AGENDA 2030


Dat de politiek er voor ons is, was zeker het geval. Vanaf 1992 is daar langzaam verandering in gekomen. 193 landen hebben destijds een handtekening onder een globalistisch, wereldwijd plan*1 gezet, AGENDA 21.

Het plan is bedoeld om de wereld te verbeteren in de 21e eeuw. Flora & fauna herstellen, luchtverontreiniging aanpakken, klimaat verbeteren et cetera. De leiders van dit plan hebben in 2015 een rapport met oplossingen opgesteld waar zij 17 grote wereldproblemen benoemen. Een deel van deze doelen willen zij al in 2030 gerealiseerd hebben. Dat wordt beschreven in AGENDA 2030

*1 deze link staat op bitchute, een alternatief voor youtube, vandaar dat er bij openen aangegeven wordt dat het onveilig kan zijn, maar dat is niet zo! Zo werkt youTube mee aan het creëren van een eigen waarheid

United Nations logo and symbol, meaning, history, PNG

In eerste instantie klinkt dit als een geweldig idee. Totdat nu langzaam maar zeker duidelijk begint te worden, dat de bedenkers van dit plan (zie logo’s) het met de wereld goed voor hebben, maar niet met ons als mens. Vanaf 1992 worden alle wereldleiders die deelnemen aan deze congressen dan ook verteld dat WIJ de oorzaak van het vernielen van de aarde zijn. De wereldbevolking vaccineren en/of immuniseren blijkt DE oplossing voor 14 van de 17 problemen.

Wat als belangen en macht belangrijker worden dan de mens

Een medaille heeft 2 kanten, het klopt absoluut dat ‘gewone’ mensen kopen, eten, wensen en nooit genoeg hebben. De andere kant is dat wij ook altijd beantwoord worden op onze wensen. Er komen altijd weer nieuwe uitvindingen en verleidingen en er staan altijd mensen op die beweren dat zij de oplossing hebben, denk aan medicijnen die een doel dienen, maar ook massaal uitgeplast worden en rioolwater vervuilen of vele andere verontreinigende producten. Het lijkt onbegrensd. Alle oplossingen schijnen maar te mogen.

Er lijkt geen rem op wat kan en mag. Wie gaat zeggen ‘GENOEG IS GENOEG!’

 • Wie gaat mensen zoals Elon Musk van Tesla tegenhouden? Naast zwaar vervuilende accu’s, plaatst hij het heelal vol met satellieten.
 • Wie gaat grote farmaceutische bedrijven stoppen, die zwaar verontreinigende geneesmiddelen of vaccinaties ontwikkelen om erge ziektes te ‘genezen’ of voorkomen, terwijl de oplossing in het veranderen van verkeerde leefstijl ligt.
 • Wie gaat Bill Gates stoppen als hij in de mens, via COVID 19 vaccinaties, nanobots wil implanteren en een chip die ons 24/7 zal monitoren. Deze nanobots kunnen voor diverse vlakken doel dienen bijvoorbeeld het gezondheidsvlak (registreren van lichaamstemperatuur, suikergehalte et cetera), maar ook voor automatische betalingen en andere digitale zaken. Transhumanisme heet dit. Vele grote bedrijven ondersteunen deze technologie. Zie voor meer info de link van nanobots. Het grote gevaar (naast hoe gezond is dit) hiervan is: de maximale controle en macht die deze bedrijven (big tech, big farma, big oil, bank) over ons krijgen.
 • Wie stopt de druk die uitgeoefend wordt op de snelheid voor het maken van dit vaccin met een totaal nieuwe mRNA technologie. Terwijl er slechts 0,23% van ons erg getroffen is (waarvan 0,18% 70jr of ouder met onderliggend lijdend) en geen 3,5% wat aanvankelijk gedacht werd waar een pandemie voor uitgeroepen mocht worden. Dit vaccin is genetische modificatie en kan ons DNA en immuunsysteem beïnvloeden of veranderen. Wij doen door het nemen van dit vaccin afstand van ons eigen vermogen om met virussen te dealen. Luister hier naar haken en ogen of bekijk de bronpagina.
 • Wie gaat de Rockefeller en de Rotshild familie tegenhouden? De bijna machtigste families ter wereld. Zij hebben belang om ons te chippen en te controleren. Uit oogpunt van de Rockefellers (big oil) maken wij hun wereld kapot, onbeperkt reizen en maar gaan en staan waar wij willen bevalt hun helemaal niet. Uit oogpunt van de Rotshild familie, de grondleggers van het banksysteem, willen ze volledig controle over de cashflow. Landen hebben gigantische schulden en dit moet stoppen. De link bij nanobots geeft ook hier wat verdieping in.

Beide grafieken van zowel het RIVM als de WHO geven op 4 december 2020 zo goed als geen griepklachten weer. Bestaat de griep dit jaar niet meer? Of zou de griep nu corona heten? Na het lezen van het hier onderstaande stuk (met ondersteunende linken) kun je hier zeker een goed antwoord op geven.

The great reset – vaccinatie –
einde vrijheid!

THE GREAT RESET is de enige manier om de wereld te redden. Althans, dat heeft Klaus Schwab van het WEF de wereldleiders van alle deelnemende landen in de afgelopen decennia doen geloven. Voor een grote reset zal alles eerst in moeten storten. Economieën moeten stuk. Mensen moeten schulden krijgen. Mensen moeten bang worden, omdat ze dan makkelijker regels volgen. Er zal grote afhankelijk van de overheid moeten komen, want alleen dan kan deze GREAT RESET succesvol uitgevoerd worden. Dit is al in 2010 beschreven in een draaiboek: The Rockefeller playbook. Andere naam is: Lockstep scenario.

Dit scenario wordt nu uitgevoerd in AGENDA 2030.
Wij bevinden ons eind fase 2, begin fase 3.

In 2030 wil het WEF de substainable goals behaald hebben, moet the Great Reset voltooid zijn, zullen wij allen gevaccineerd zijn, zal ons COVID paspoort werken, zullen wij een basis inkomen (landen hebben gigantische schulden, overzicht op de geldmarkt is kwijt, men wil weer controle en zal binnen nu en 2 jaar met een nieuw betalingssysteem komen) via een persoonlijke chip*2 krijgen en zullen wij (de westerse landen met Australië, New Zeeland, Canada en the US) één groot communistisch rijk zijn, bestuurd door de UN.

*2 Door onze persoonlijke chip zijn we 24/7 te controleren. Registreert de chip verhoging, zullen we melding krijgen dat we bijvoorbeeld in thuis quarantaine moeten. Houden we ons niet aan de meldingen, dan volgen er sancties of komt er een politieman langs. In China wordt een dergelijk systeem al gebruikt. De vrijheid die we kenden is na realisatie van de Great Reset verdwenen!

COVID 19, deze PANDEMIE is het startpunt voor THE GREAT RESET!

Het is niet toevallig dat COVID 19 zo goed als in januari 2020 begonnen is. Deze pandemie is zorgvuldig voorbereid, gepland en gesimuleerd in o.a. event 201. Dit killer-onzichtbare-virus moet ons omwille van de Great Reset namelijk angstig houden en ons laten geloven dat een vaccinatie de enige oplossing is.

Hugo de Jonge vertelt ons dit ook keer op keer (indoctrinatie). Alleen een vaccinatie zal ons beschermen en wij moeten de regels strak blijven volgen. Alleen het strak volgen van de regels zal ons redden. In feite moeten we bang blijven, om straks zonder al te veel protest, dat vaccin te nemen, waarmee wij uiteindelijk allemaal gechipt zullen worden en onze vrijheden kwijt zullen zijn. Wij zullen nooit meer terug naar normaal gaan als we dat vaccin nemen.

Fascistische technieken uit de 2e wereld oorlog worden momenteel gebruikt om ons alvast te laten wennen aan het beperken van onze vrijheden en het leven in een dictatuur.

Even tussendoor: Wat mij voor nu het meest verontrust in dit plan/ scenario: als wij niet genoeg meewerken, komt Bill Gates in februari met een Sars-cov-hiv-mers virus (zie 2.48 van deze uitgelekte agenda 2030 voor de komende tijd uit Canada of deze link). Naar verwachting 30% hogere slachtoffercijfers.
Hoe ze dat HIV in het virus willen krijgen? Misschien via de huidige griepprik (je schijnt 6x zo besmettelijk te zijn na een vaccinatie vertelt Robert F Kennedy jr die al jaren onderzoek naar vaccinaties doet), of de COVID vaccinaties die ze vanaf december al willen geven?

De 4e industriële revolutie,
geen emoties meer voor ons

Vanaf 12 minuten in de link van de great reset kun je zien hoe ons leven er over 10 jaar uit kan zien. Bill Gates (en diens vader en opa) allergrootste droom, het perfectioneren en digitaliseren van de mens is binnen handbereik. Een mens met wiens brein je technologieën uit kunt proberen.

Transhumanisme noemt men dit. Een mens die zichzelf kan upgraden via de cloud. Maar die daarvoor liefde en genegenheid zal opofferen. Geen gevoel meer zal hebben, emotioneel afgestompt zal zijn, leeft in zijn hoofd (preek van pastoor Hans Stolp: Corona vraagt ons om wakker te worden) en een lichaam als een machine (legendarische speech Charlie Chaplin) zal hebben. Naast de gevolgen wat dit voor een gezond lichaam zal hebben, zullen we geen verdriet meer zoals nu meer kennen, geen persoonlijke talenten hoeven te ontwikkelen, geen blijheid zoals nu ervaren als er bijvoorbeeld een baby geboren wordt. Geen skills meer door hoeven te geven aan onze kinderen, daar deze zichzelf t.z.t. kunnen upgraden middels software.

Al dat wat ons mens maakt, met onze eigen verantwoordelijkheden, ons gevoel, ons recht op vrijheid en een vrije geest, ons unieke zijn zal langzaam maar zeker verdwijnen als deze AGENDA uitgevoerd is.

Dit is toch niet wat WIJ willen!

Wij willen onze emoties niet opofferen.
Wij zijn geen pionnen voor hún dromen.
Hoever laten WIJ het komen?

Wij hebben rechten als mens. Deze staan in onze grondwet. Wij zijn uniek omdat we lief kunnen hebben, omdat we ons kunnen verbinden, kunnen houden van elkaar, onszelf kunnen ontwikkelen, een zelfwerkend immuunsysteem hebben.

Veel wereldproblemen worden juist veroorzaakt door mensen als de Rothshilds, die oorlogen (ook North and South in Amerika, Irak en Iran en Vietnam) financieren, die wereldleiders tegen elkaar opzetten om er zelf beter van te worden. Vergeet George Soros niet, die landen als de UK bijna failliet heeft laten gaan met zijn kletspraatjes. Mensen als Bill Gates en dr. Fauci, die hele werelddelen (Afrika en India) verminken met vaccinaties. Die jaarlijks voor biljoenen vliegen voor hun zogenaamd belangrijke vergaderingen om de wereld te redden. De Biden foundation die miljoenen voor kanker ophaalt, maar uitgeeft aan dure salarissen voor personeel en onkosten.

Bill Gates en dr. Fauchi zijn ook mede verantwoordelijk voor de toediening van 74 vaccinaties in de US. Waardoor de kinderziektes/ sterfte bij kinderen van 12% in de jaren 80 naar 54% anno nu gestegen zijn.

De allerrijksten zijn zeker schuldig aan het kapot maken van de wereld en eigenen zich nu ook het recht toe om de mens kapot te maken!

Wij zijn niet de mensen die de wereld kapot maken! Wij zijn gelukkig met onze kinderen, wij worden gelukkig van elkaar. Wij zijn niet racistisch! Racisme is een techniek die elke keer weer gebruikt wordt. George Soros is sponsor van Black lives Matters. Hij financiert zwarte actie groepen die agressief racisme bestrijden waardoor er meer verdeel en heers ontstaat en meer mensen tegen elkaar op gezet worden. Deze racisme techniek werd onlangs nog toegepast bij jong Forum voor Democratie. Achteraf bleek hier ook niets bijzonders aan de hand te zijn.

Wij moeten wakker worden en ingrijpen om deze macht- en belangenstrijd door de allerrijksten te stoppen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is griep-ook-geen-vaccin.jpg

Het wordt tijd dat wij, de gewone mens, de werkelijkheid gaan zien.
Dat we wakker worden.
Dat we onze stem laten horen.
Dat we deze technieken stoppen.
Dat de media weer eerlijk nieuws gaat verspreiden, i.p.v. belanghebbend nieuws. Wat ZIJ willen dat wij horen, om ons te sturen en dingen te laten geloven die in hun voordeel werken.

Wij, een steeds groter wordende groep mensen in binnen en buitenland gaan ons uitspreken. Wij willen antwoorden van onze ministers!

 • Waarom horen wij hier in Nederland niets van alle wereldwijde demonstraties tegen alle maatregelen?
 • Waarom horen wij niets van de verwachte schade door deze COVID vaccinaties?
 • Waarom zouden onze experts objectief zijn? Terwijl ze allerlei zakelijke of persoonlijke belangen hebben (PCR; Marion Koopmans heeft gelogen over deze test) (functies bij en met belanghebbende organisaties, Hugo de Jonge en zijn broer (directeur farmaceutisch bedrijf) Martinus de Jonge, Jaap van Dissel)?
  Of juist géén belangen meer hebben zoals de oud Directeur van Pfizer (farmaceutisch bedrijf van de Rockefellers) die ons nu meedeelt dat een vaccin niet nodig is, want de pandemie voorbij is
 • Waarom is onze media eenzijdig in berichtgeving en bepalen zij wat wij wel en niet mogen weten?
 • Waarom liegt de overheid over veel dingen tegen ons of vertelt halve waarheden? Zij zijn er toch voor ons, toch niet voor de belangen van de machtigste partijen?
 • Waarom praat de politiek nooit over de punten op deze pagina? Luister eens naar kamer debatten van Mark Rutte en Hugo de Jonge, hoe ze hypnose technieken gebruiken als ze ons op de dinsdagavond weer mogen toespreken, hoe ze continue vragen van andere politici omzeilen et cetera.

Zoals je hier kunt zien, ligt Mark (naast hem Klaus Schwab) zijn hart in Europa en niet bij ons. Het zal waarschijnlijk een grote klap voor u zijn, dat onze minister Rutte, samen met Hugo en Ferd en meerdere Kamerleden ons dit allemaal aan doen (en geloof mij, zij nemen echt geen vaccinatie!). Zij zijn zelf ook geïndoctrineerd door mensen als Klaus Schwab en hebben ons land verkocht aan dit plan. Want zou onze politiek écht geloven dat alleen een vaccinatie de wereld gaat redden van dit killervirus? Miljoenen betalen wij jaarlijks voor dit plan, waarvan WIJ niet eens wisten dat het bestond, tot nu.

Het is tijd dat de waarheid boven water komt!

Wij hebben mensen nodig om vragen te stellen aan de politiek. Om deze situatie mee te bespreken. Om de gevolgen voor de mens, ons, de gewone man, te kunnen overzien. Om ons erop voor te bereiden. Ik wil niet dat mijn kinderen (en zeker mijn kleinkinderen niet) steeds minder emoties zullen kennen door jaarlijks onnodige vaccinaties en andere rommel ingespoten te krijgen voor iets, wat qua sterftecijfers niets anders dan een griep is (met een gemiddelde overlijdensleeftijd van 83) en ook nog niet eens een nieuw virus (zie link na 1 minuut) blijkt te zijn. Sars-cov-2 blijkt nagenoeg geen verschillen te vertonen t.o.v. sars-cov-1.

Wij zullen strijden voor onze cultuur, onze normen en waarden. Wij weten zeker dat er andere manieren zijn! Meer stimulering op duurzame voeding, 21% belasting op suikers en 0% belasting op gezonde voeding. Betere logistieke structuren, geen massale inkopen uit China etc. Geloof jij ook dat er andere manieren zijn om de wereld te redden, anders dan in het belang van de allerrijksten?

Wil je meer informatie, wil je meedenken, of wil je ook antwoorden? Sluit je aan bij een van de wakkere groepen in ons land. In bijna elke plaats zit er wel 1. Laat je informeren over wat er werkelijk gaande is. Wij hebben 1000-den bewijsstukken (in deze tekst zijn slechts enkele gepubliceerd) en wetenschappelijke publicaties waaruit blijkt dat wij op héél veel vlakken voorgelogen worden. Wij zeggen, STOP DE ALLERRIJKSTEN! Wij ondersteunen deze leugen niet meer!

Wij zijn met meer. Wij kunnen deze leugen stoppen.
Help ons deze leugen te stoppen. Power to the people!


  Zie hier enkele van de demonstraties uit andere landen, waar mensen WEL weten wat er gaande is!

  Amersfoort 28 november. Wordt dit ons nieuwe normaal?

  Duitsland 29 november. Geweldig. Kippenvel.

  In Denemarken hebben 1000-den mensen 9 dagen lang met potten en pannen voor het parlement gedemonstreerd om de verplichte vaccinatie wet van tafel te vegen. Met succes.
  28 november Valencia: De politie demonstreert voor vrijheid van ademhaling en afschaffing mondkapjes wet
  Londen 28 november

  13 Reacties

  1. […] We hebben nu een mortaliteitscijfer van 0,23% wereldwijd, nog lang geen 3,5%. Maar toch lopen we allemaal gemondkapt, zijn we van elkaar verwijderd etc. Alle feiten wijzen erop dat er meer achter deze zorgvuldig geplande PANDEMIE zit.   […]

  2. […] elkaar verwijderd et cetera. Alle hier bovenstaande feiten/ linken wijzen erop dat er meer achter (deze zorgvuldig geplande) pandemie […]

  3. […] de duizenden doden na het verzwijgen van 2 cholera uitbraken en deze nu hoofd van het WHO is. Op de bij behorende flyer kunt u hierover informatie […]

  4. […] en je zult gelukkig zijn Covid 19 maakt miljardairs rijker en de rest van de wereld armer Wat zijn ze met ons van plan in 2021 Artsen voor […]

   1. Beste meneer of mevrouw,

    Ik heb uw toegestuurde artikel doorgelezen. Heeft u dat zelf geschreven? Opzich een aardig stuk.
    Het heeft alleen geen betrekking op het complot waar wij op aansturen. Wat ik in uw toegestuurde tekst lees geloof ik zelf ook echt niet. U hoeft niet boos op ons te zijn. De wappies in dit land geloven ook niet in dat stuk dat u mij gezonden heeft, dat kan ik u verzekeren. Ik denk dat degene die dat geschreven heeft een rijke fantasie heeft. Ik kan me heel goed voorstellen dat als u gelooft dat dat het complot is waar wij in geloven dat u vind dat wij daarmee moeten stoppen. Dat zou ik ook vinden namelijk.

    Ik zal u niet uitleggen wat wij wel geloven wat er aan de hand is, want als u dat echt had willen weten, dan had u dat al lang gezien.

    Laten we alsjeblieft respectvol blijven tegenover elkaar. Ik ben een moeder met 2 jonge kinderen, ik zal nooit met verkeerde intenties iets aan andere opdringen. Ik heb de flyer gemaakt waar u op gereageerd heeft. Ik hoop dat u met een objectieve kritische kijk de flyer nog eens wilt doorlezen. Ik weet zeker dat uw conclusies dan heel anders zullen zijn dan het door u toegestuurde stuk. En ja, Bill Gates speelt zeker wel een belangrijke rol in HET complot, alleen ligt het veel genuanceerder dan uw stuk dat aangeeft.
    Sorry voor mijn feedback.

    Met vriendelijke groeten, Gra

  5. Ik wil de flyer graag nabestellen om zelf rond te flyeren waar we komen!!!!!!!
   Hoe meer wakker hoe beter. Ik roep dit ook al een jaar tegen iedereen!!! Toppers!!!!

   1. Dat kan, deze kunt u bestellen via onze webshop: http://www.infoflyers.nl/shop

  6. Niet Dylan hoor....

   dit artikel is pittig pittig

  7. […] 26 seconden ago nederlandinverzet Wat zijn ze met ons van plan in 2021? […]

  8. Ben geweldig blij met deze flyer.
   Hij vertolkt exact hoe ik er tegen aan kijk.
   Zal de boodschap dan ook zeker verspreiden, in de hoop dat de massa eens wakker wordt.

   DAN JULLIE WEL 👍

   1. Dank u wel voor uw toelichting.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *