Wakker en uw vermogen

Build Back Better, The Great Reset

Begin februari 2021 is de term ‘Build Back Better’ (eindelijk) uitgesproken in de tweede kamer. Het onbesproken complot wat al vanaf het begin van de coronacrisis de ronde doet. Henk Krol heeft 2 februari 2021 om uitleg gevraagd aan onze minister president. Die er voor-als-nog geen uitleg over wil geven. Hij heeft Henk Krol aangegeven dat hij deze motie met een brief zal beantwoorden.

2 febr 2021 eist Henk Krol nadere uitleg van onze minister president wat hij bedoeld met Build Back Better. In de kamer heeft de minister hier namelijk nog nooit over gesproken, maar internationaal, samen met vele andere “corona maatregelen volgende” landen wel.

Een hele grote groep Nederlandse burgers heeft in Mei deze ‘Build Back Better’ uitspraak al gehoord van Klaus Schwab, de voorzitter en topman van het WEF (World Econominc Forum). De corona crisis is naar zijn zeggen een ‘window of oppurtunity’ om een lang gewenste Big Reset uit te voeren.

Zie in de video hoe topfunctionarissen uit Nederland hun bijdrage leveren aan het opzettelijk kapot maken van onze economie en meewerken aan The Big Reset.
Mark Rutte afgelopen zomer

Build Back Better, iets opnieuw opbouwen, kan alleen tot stand komen door alles kapot te laten gaan. Dit gebeurt momenteel door een “rookgordijn”: de corona crisis. Naar zeggen van de Elite: “A window of opportunity.” Economieën moeten kapot en mensen moeten geloven dat we beschermd moeten worden met chemische middelen tegen killervirussen, want ons immuunsysteem dat duizenden jaren goed gewerkt heeft, kan een ‘natuurlijk virus’ schijnbaar niet meer aan.

Waarom een Big Reset

Een reset wordt niet zomaar gedaan en heeft een grondige voorbereiding nodig. Zoiets bedenk je niet binnen 2 maanden na het uitbreken van een coronacrisis (Maart – Mei). De redenen die de top heeft zal ik nader toelichten in de eerst volgende link. Een van de argumenten zijn de toren hoge schulden van landen. Het wereldwijde geldsysteem, waar de 8 meest invloedrijke families de eigenaren van zijn, staat op omvallen.

Doelstellingen van ‘Build Back Better’

In 2030 willen de belanghebbende (o.a. World Economic Forum) deze ‘Big Reset‘ uitgevoerd hebben. De slogan: ‘You’ll own nothing, but you’ll be happy’ zal, als het aan deze partijen ligt, voor iedereen gelden met een geschat vermogen < dan 1 miljard. Mits je persoonlijk gevraagd bent toe te treden tot de Elite

Voor meer informatie over doelstellingen klik hieronder.

Indien u de pagina in de link doorgelezen heeft, weet u dat wij straks GEEN inspraak meer hebben, dat wij afhankelijk zullen worden van wat grote shareholders, corporate states en NGO’s van en met ons land, lichaam en brein willen. Organisaties die werken voor hun eigen winst en niet voor uw gezondheid, uw vrijheid en uw talenten.

Deze ‘organisaties’ zijn reeds gestart met het wereldwijd doorvoeren van nieuwe wetten en regels: denk aan de vaccinatie plicht, het wetmatig regelen van buitensluiten van andersdenkenden, het uit huis plaatsen van kinderen van ouders die niet mee willen werken en het COVID paspoort.

Wie zijn wij?
En wat willen wij met u?

Wij zijn een burger initiatief die grote nadelen in deze reset voor ons als mensen ziet. Wij zijn opzoek naar een win – win situatie en een manier om inspraak in de plannen van het WEF en belanghebbende te krijgen.

U bent voor deze inspraak ontzettend belangrijk. Om invloed uit te kunnen oefenen hebben wij veel meer mensen en middelen nodig die (gaan) inzien wat er aan de hand is en wat de gevolgen voor onze manier van leven zullen zijn. Wij willen graag met u in gesprek.

Gevolgen voor u

Het geldsysteem zal straks 1 van de grote veranderingen zijn. Voor u kan dit o.a. inhouden dat u uw vermogen of bedrijf kwijtraakt en dit in handen van de staat komt. Dit zou ontzettend jammer zijn en heeft voor ons allemaal grote gevolgen (denk bijvoorbeeld aan het opkopen van eigendommen door de allerrijksten en hiermee zichzelf nog meer macht toe eigenen).

Idee

Vanaf het begin van deze crisis zijn mensen uit ons ontstane netwerk bezig met het bedenken van oplossingen aangaande deze gigantische crime bezig. Onze kennis lichten wij u graag persoonlijk toe.

Daarom bieden wij een platform aan waar u en anderen in een vergelijkbare situatie, ons kunt treffen om hierover te brainstormen.

Wij bieden u

 • Informatie sessies
 • Persoonlijk gesprek
 • Veel bronnen en antwoorden op vragen van doctoren, wetenschappers
 • Contacten zoals hoogleraren en wetenschappers die met dit onderwerp bezig zijn

Wij hebben de oplossing (nog) niet, maar doen hard ons best

Wij doen dit uiteraard zonder winstoogmerk. De winst zit in een betere toekomst voor Nederland en onze democratie, behoud van onze normen en waarden en de vrijheid en gezondheid van onze kinderen.

Wij staan voor open- en eerlijkheid en willen een stem in de ontwikkelingen die nu wereldwijd plaatsvinden. Wilt u ons hierbij helpen en ondersteunen?

  Graag zou ik de volgende informatie willen ontvangen:

  Geef een keuze:

  Bronnen / naslagwerk

  Andere initiatieven:

  1,5x beter nu. Samen staan we sterk als ondernemers

  Herenboeren.nl

  4 Reacties

  1. […] hebben we dan allemaal maatregelen?! Dat heeft maar met 1 ding te maken. THE GREAT RESET! Build Back Better, A window of opportunity. Agenda 2030 Voor deze reset is een crisis nodig. Dit is de corona crisis. […]

  2. There is certainly a lot to find out about this subject. I like all the points you made.| Koressa Jocko Aleda

  3. You may want a diode as well as the capacitors to keep the cap power from serving the motherboard. Quentin Bronson Liv

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *