Vrijwilligers Dashboard

Middels dit dashboard willen wij iedereen graag voorzien van zoveel mogelijk tips & tricks om snel van start te gaan.

Het begint allemaal met lekker inkomen met een goed praatje dat je houden wilt bij de ondernemer. Bestel bij ons het starterspakket en ga vervolgens op pad en loop je van winkel tot winkel met je verhaal. Je merkt snel genoeg of je te maken hebt met iemand die de waarheid ook anders ziet en dan kun je direct over naar het presenteren van het concept. Uit je starterspakket kun je wat materiaal bij de ondernemer achterlaten. Je laat vervolgens je visitekaartje met daarop jouw persoonlijke infoflyers email adres ingevuld achter en attendeert hem op de mogelijkheid om via de shop meer flyers te bestellen.

Bedenk ook dat je meer flyers en kranten op kunt halen bij de distributiepunten van De Andere Krant (zie hier onder). Zit er geen distributiepunt bij je in de buurt maar zou je toch graag folders willen hebben en hopelijk verspreiden? Ga dan naar de shop om meer te bestellen! (je betaald enkel de verzendkosten)

Onderstaand de verdere hulpmiddelen die we hebben om het allemaal zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vrijwilligerskaart en De Andere Krant Distributiepunten Nederland:
een kaart met alle vrijwilligers en distributiepunten van De Andere Krant (zie hier onder)

De Ondernemersbrief; een brief geschreven aan de ondernemer met daarin een verhaal over de gevolgen van de maatregelen en lockdowns die onderbelicht worden in de main stream media. En natuurlijk de oproep om ons project te ondersteunen door de flyers te helpen verspreiden! Gemakkelijk om bij je bezoek aan de ondernemer te overhandigen. Je kunt in het bestand jouw voornaam (indien gewenst) en je infoflyers.nl email adres invullen en het dan uitprinten.

Op de Winkelkaart kun je zien welke bedrijven er op de white- en blacklist terecht gekomen zijn. Dit zijn de bedrijven waar je zonder problemen kunt binnenkomen zonder verplichtingen.

Binnenkort verschijnt er een Agenda met nieuwtjes en activiteiten van de verschillende actiegroepen. Ook kijken we of een Forum onderdeel zal worden van de website; een plek waar iedereen dan vragen en nieuwtjes met elkaar kan delen. Een alternatief voor WhatsApp, Facebook, LinkedIn, waarbij iedereen van ons het risico loopt dat deze worden afgesloten.

Deze website biedt vele mogelijkheden, maar elke hulp en kennis ergens van is welkom. Dus bestook ons met je informatie en weetjes, zodat wij dit kunnen gaan gebruiken om de site verbeteren. Klik in het menu om contact met ons op te nemen.

Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van Bulk Email Adressen Systeem te ontwikkelen. Hiermee kunnen wij een pakkende tekst versturen naar veel email adressen. Natuurlijk met de vraag of ze óók bereid zijn om flyers, kranten en tijdsschriften e.d. in hun bedrijf te plaatsen en actief mee willen helpen deze te verspreiden onder hun klanten.

Het technische deel is (bijna) klaar. We moeten alleen nog een pakkende tekst hebben die wij in de mail kunnen gaan gebruiken. Ben jij goed in het schrijven van een pakkende tekst, neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij er voor dat deze gedeeld gaat worden met de andere vrijwilligers. Wij zullen dan deze gaan koppelen aan het systeem waardoor wij dit onderdeel kunnen gebruiken.

Hoe gaat het bulk email systeem hiermee om?

Iedere vrijwilliger kan dit onderdeel gaan gebruiken, vul je vrijwilligersnummer in, en de email adressen van de ondernemers, instellingen, organisaties die jij wilt benaderen. Na het indienen sturen wij dan namens jou die mail toe. Om te voorkomen dat 1 ondernemer meermalen dezelfde mail ontvangt, zal het emailadres na gebruik 14 dagen niet nogmaals een bulkmail kunnen ontvangen.
Per keer, kan je max. 100 emailadressen invoeren in het systeem, en zal alleen maar gebruik gemaakt worden van je infoflyers.nl emailadres.

Wanneer de ontvanger reageert op je mail, ontvang jij zijn reactie in je eigen postvak. Hopelijk kun je dan concrete afspraken met deze ondernemer gaan maken.

Heb jij zelf geen tijd voor de follow up, of durf je niet om (alleen) op ondernemers af te stappen, kijk dan of je eventueel kunt gaan samenwerken met een andere vrijwilliger uit je omgeving. (Zie het kaartje van vrijwilligers uit je omgeving).

Denk dus niet: ik kan het niet, maar kijk naar wat je wél kunt doen.