Inschrijvingsformulier vrijwilligers

Het geluid tegen de Corona crisis en de desastreuze maatregelen moet Nederland in! Meld je aan als vrijwilliger om ondernemers zoals winkels, horeca, kappers, sportscholen, coffeeshops, etcetera te vragen flyers van verschillende actiegroepen in hun zaak neer te leggen en onder de aandacht van klanten te brengen en mee te geven. Op die manier gaan we effectief en efficiënt de grote groep mensen bereiken die nu niet bekend zijn met de actiegroepen en/of zelf niet op zoek zijn!

Deel dit initiatief met uw vrienden, kennissen en familie!

De flyers worden voorzien van een QR-code en weblink waar mensen nog meer informatie kunnen krijgen en hun emailadres kunnen achterlaten om ook in de toekomst op de hoogte te worden gehouden. Verder kunnen wij dan via email altijd met elkaar in contact blijven en het risico omzeilen van social media te worden verwijderd.

Als u zich inschrijft dan ontvangt van ons een informatiebrief en zullen wij u via het vrijwilligersdashboard op de hoogte houden.

Om uw privacy optimaal te beschermen ontvangt u toegang tot een persoonlijke infoflyers emailadres en wachtwoord zodat uw privé email niet voor communicatie gebruikt zal worden. Hooguit ontvangt u daar enkel een melding dat er een nieuw bericht in uw emailbox klaar staat.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp! Voor de vrijheid!

Het infoflyers.nl team