Vanguard Group en Blackrock

De relatie tussen Coronacrisis, het klimaat en ons MKB

Onlangs heeft de media de opdracht gekregen niet meer over “climate change” maar over “climate EMERGENCY” te praten

Van wie komt deze opdracht en waarom?
Voor wie werkt de media eigenlijk?

Een jaar lang heeft de media ons met de Corona crisis in de ban gehouden. Nu dient zich een verergering in de klimaat crisis aan.

1. Hoe komt het eigenlijk dat het klimaat slechter en slechter wordt terwijl er wereldwijd miljarden aan onderzoek en terugdringen CO2 uitgeven wordt. Denk aan Parijs akkoord!!

2. Naar wie en welke bedrijven gaan die miljarden die wij als belastingbetaler aan deze corona en klimaat crisissen betalen?

3. Hoe komt het dat er afgelopen jaar zoveel miljardairs bijgekomen zijn terwijl mensen om ons heen hun huizen moeten verkopen, jongeren niet eens meer een huis kunnen kopen, sectoren al jaren geen loonsverhogingen of opgeschaald worden en bedrijven moeten sluiten.

4. Zou er soms een relatie met crisis en geld verdienen zijn?

Stel je eens voor dat de wereld een bedrijf is. Aan het roer van dit bedrijf staat één grote belegger: Vanguard Group met direct daaronder nog een andere machtige belegger: BlackRock.

Deze 2 beleggers hebben bijna alle aandelen van alle branches ter wereld in handen. De banken sector, Katoen sector, farmaceutische industrie, technologische sector, olie, telecom, de gehele mainstreammedia branche, de levensmiddelenindustrie, toerisme en vliegtuigmaatschappijen, cosmetica et cetera

De eigenaren van deze beleggersgroep zijn een aantal onschendbare families die besloten hebben om ook de rest van het geld wereldwijd in hun portemonnee te krijgen en alles wat er is (flora, fauna, lucht, zee en de mens) volledig te controleren. Als dit ze lukt, dan zouden zij alle macht hebben toch?

Angst als verdienmodel

Al tijden geleden hebben deze families ontdekt dat ANGST hét verdienmodel is om grote groepen mensen te sturen en overheden heel veel geld te laten betalen.

Tijdens een crisis schaart de bevolking zich massaal achter de beslissingen van overheid en zijn overheden bereid heel veel BELASTINGGELD te betalen om deze crisis te voorkomen of op te lossen.

Stel je eens voor dat hun ultieme doel volledig wereldmacht is, dat iedereen afhankelijk van hen is. Dan heb je de Nieuwe Wereld Orde, waar al tientallen jaren over gesproken en aan gewerkt wordt.

Deze families hebben grote invloed bij het World Economic Forum, de WHO, en het Parijs akkoord. Zij bezitten bijna alle banken en hebben contracten met landen afgedwongen die ten tijde van crisis overheden verplichten hun voorwaarden uit te voeren. Zie het contract wat wij met de WHO hebben ten tijde van pandemie.

De WHO, tezamen met het World Economic Forum en de World Bank zijn de advies organen van de Verenigde Naties. Dit wetende moet je jezelf afvragen of onze politiek in ons belang werkt of dat zij al voor de Verenigde Naties, de nieuwe wereldregering werkt. En zij slechts een schakel zijn tussen deze wereldregering en ons belastinggeld?

Marketing model van de Vanguard group: 

1. Misbruik of creëer een crisis
2. Verkoop/ verplicht jouw oplossing
3. Start met de uitvoering

1. Creëer via de media wereldwijde angst voor pandemie en klimaat zodat het volk gelooft dat er een noodzaak voor allerlei aanpassingen in wetten, regels en maatregelen is.

2. Verkoop jouw oplossingen

  • CO2 probleem aanpakken en voorraad grondstoffen bewaken: Neutrale energie, terugdringen veestapel en halveren wereldbevolking (dit zou ontzettend schelen in de CO2 uitstoot! Waar zullen al die windmolens die wij mogen betalen dan voor nodig zijn?!).
  • Pandemieën en de 16 andere wereldproblemen bestrijden: Vaccinaties
  • Verplaatsingen controleren: Coronapaspoort

3. Verdien miljarden doordat overheden, ONS belastinggeld aan deze oplossingen moeten betalen.

Als deze filantropen echt om klimaat en mensen gegeven hadden, hadden ze  er niet zoveel geld aan verdiend. Filantropie is een zeer lucratief verdienmodel gebleken. 

Social credit systeem

Doordat deze miljardairs overheden dwingen regels en wetten aan te passen en onze vrijheden te beperken, werken ze toe naar het ‘social credit system’ waar China ook mee werkt. Dit systeem wordt aangevuld met Coronapaspoort en verplichte vaccinaties. Hierdoor hebben zij straks de volledige controle over ons en alles wat er is.

Ook al gemerkt dat het cash-geld eruit gaat? We kunnen straks alleen nog digitaal betalen. Er wordt gesproken over een nieuw digitaal crypto-betaalmiddel. Ook dit zal lijden tot de door hun gewenste controle en macht, met alle gevolgen van dien.

En waarom er in China nauwelijks uitbraken geweest zijn? Zij werken al met het social credit systeem. Zij hebben Wuhan weken volledig dicht gedaan op de internationale vluchten na. Zo heeft dat virus de rest van China niet bereikt, maar alle andere landen wel. (Halverwege Juni beginnen de rechtszaken tegen Anthony Fauci, die toch echt bewezen gain of function (verergeren van virussen) onderzoek deed in het Wuhan lab, gefinancierd door niemand minder dan BlackRock).

De verwachting is dat de Vanguard Group en BlackRock in 2028 de grootste aandeelhouders van alle ketens ter wereld zullen zijn. Hiermee hebben zij een monopoly!

De (nu nog 15%) kleine ondernemingen (waar jouw bedrijf waarschijnlijk ook bij behoort) zullen door de nog aankomende (klimaat) lockdowns failliet gaan.

Als het MKB failliet is, moet iedereen kopen wat deze ketens besluiten aan te bieden en onder hun voorwaarden. Al het geld ter wereld zal in hun ketens terecht komen. Doe jij niet mee met hun voorwaarden, dan ben je niet welkom.

Dit failliet laten gaan werkt het beste door alle landen voortdurend ‘in kader van crisis’ in lockdown te houden. Van de stikstof crisis, via de corona crisis, naar de klimaat crisis. Want, zo lang een land in crisis is, kunnen lockdowns en grote veranderingen makkelijk doorgevoerd worden. Als straks de kleine ondernemingen opkrabbelen uit de corona lockdown, staat de klimaat lockdown alweer voor de deur.

Naast lockdowns hanteren deze machtige multinationals nog 3 manieren om het MKB uit te schakelen

  1. Ze zijn eigenaren van de scheepvaart. Schepen en Containers zijn uit de vaart genomen, waardoor de prijs per container 1600 dollar opgelopen is naar 9300 dollar. Zie ook de gevolgen voor het MKB door het vastlopen van de “Evergiven”, de boot in de Nijl.
  2. Ze zijn eigenaar van alle grondstofleveranciers.
    Door maar 80 a 90% van wat nodig is uit te leveren, ontstaan er enorme tekorten en prijsverhogingen
  3. Door de Chinese industrie, grotendeels ook in hun handen, alle productie capaciteit van essentiële toeleveranciers van het MKB op te laten kopen, is de levertijd van veel producten van 4 maanden naar 2 jaar gegaan. Je hoeft als fietsenfabriek maar 1 onderdeel niet te krijgen en je kunt de fiets niet meer bouwen.

Besef goed dat deze 4 punten zullen lijden tot hyperinflatie. Wat hogere prijzen betekent voor het MKB en uiteindelijk ook voor de consument. Als alles duurder wordt, kan de consument minder kopen en blijft er minder geld over om goederen bij het MKB af te nemen. Dit zal uiteindelijk (in 2024, want tot dan  voorspeld Klaus Schwab dat we in lockdown zitten) de nekslag zijn voor ons MKB.

Als consument heb je geen andere keus meer dan iets uit hun mega concerns via hun online platforms te kopen.

Werkwijze in ketens wordt al vanuit de top aangestuurd

Globalisering, één wereldregering, Build back better, the Great Reset, maakt dat men na doorvoeren van de regels en wetten die demissionair kabinet Rutte er nu door heen drukt, makkelijker controle kan uitoefenen op alles en iedereen. Kijk maar naar de nu aanwezige werkwijze in grote ketens. Het personeel op de werkvloer kan en mag alleen maar slaafs) handelen zoals hen door hogerhand opgedragen wordt.

Als je je verdiept in de informatie die voor handen is, zie je hoe de machtsstructuren lopen en kun je zien hoe ‘het kartel’ in elkaar zit.

Als zij straks alles hebben, hebben wij dus NIETS! En zijn wij volledig afhankelijk.
You’ll own nothing, and you’ll be happy
(
De slogan van het WEF voor 2030)

Is dit wat wij willen?
Alleen als wij weer gaan kopen en boeken bij kleine ondernemers (MKB), massaal verenigen, opstaan en overheden dwingen te stoppen met het uitvoeren van deze internationale contracten opgelegd door een klein groepje mensen (de 1%). Landen en vele oprechte deskundigen zelf weer mogen handelen bij crisissen, hebben wij kans weer onafhankelijk te worden.

Wij zijn de 99% en hebben jouw hulp nodig!

Kijk hier (infoflyers.nl/hoe) hoe jij kunt helpen. Download de telegram app en kijk op het kanaal Wist Je Dat als je meer informatie wilt inzien die deze tekst onderschrijven.

Alles wat hier geschreven is, is onderbouwd met bronnen en terug te vinden in het onderzoek uitgewerkt in de video: Monopoly, bij infoflyers.nl/wist, of kijk Planet Lockdown.

1 Reactie

  1. […] opzoek naar het 15% marktaandeel dat nog géén deel uitmaakt van de allermachtigste beleggers: de Vanguard Group en BlackRock. Als er niets veranderd tussen nu en 2028 zullen zij naar verwachting de gehele markt […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *