Bronnen vaccinaties en andere actuele zaken

Deze 3 video boodschappen zijn een noodkreet aan de wereld om te stoppen met vaccineren.
Hoog geplaatste wetenschapper bij Pfizer en Moderna:
Interview Geert vanden Bossche:

Korte versie van het belangrijkste stukje
Gehele interview

Dr. Vernom Coleman verwijst in zijn video boodschap naar het interview met Geert vanden Bossche. Hij vraagt ons dit zoveel mogelijk te delen! Niet alleen gevaccineerden worden bij een nieuwe uitbraak 6x zo ziek, waardoor ernstigere variaties kunnen muteren, maar ze zijn ook 6x zo besmettelijk.


Dr. James Lyons-Weiler at PA Medical Freedom Press Conference 10/20/20 Luister vanaf 1.40. Deze wetenschapper doet zijn hele werkende leven al onderzoek naar corona vaccinaties en heeft meerdere safety rapporten naar de CDC geschreven, allen van tafel geveegd.

Kijk vanaf 1.40. 21% van de bevolking krijgt naar alle waarschijnlijkheid bijwerkingen. Deze wetenschappelijke onderzoeker doet al jaren onderzoek naar corona virussen bij dieren gedaan en geeft aan dat er tot nu toe nog nooit geen positieve reacties bij dieren zijn geweest. Integendeel, gevaccineerde dieren ontwikkelden ergere verschijnselen en er waren meer overlijdens. Corona is niet slechts alleen een infectueuze ziekte voor de longen. Je kunt niet zomaar een vaccinatie met half dode corona virussen voor mensen ontwikkelen zonder deze eerst met goede resultaten op dieren getest te hebben. Bij het testen van de vaccins hebben nu al 21% van de testpersonen serieuze bijwerkingen gekregen.
Ook geeft hij aan dat de manier waarop corona patiënten behandeld worden (o.a. liggend op de buik) leidt tot verergeren van de ziekte. Verder stelt hij het politieke napraten van belanghebbende farmaceutische organisaties (o.a. CDC) en de bemoeienis (7.40) met vaccinaties ter discussie.

De tot nu toe best verschenen video boodschap waarin uitgelegd wordt hoe ons leven bepaald en bedreigd wordt door de elite, de grote multinationals en hoe 2 bedrijven bovenaan de pyramide van de wereld economie staan en bepalen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wat wij doen, eten, bespreken et cetera. Duidelijker krijg je het niet te zien. Het wordt tijd dat wij dit gaan inzien (wakker worden) en uit dit systeem stappen.

Mark Rutte heeft eind januari uitgesproken dat Build Back Better een gouden kans is om de wereld opnieuw op te bouwen. Klaus Schwab (verder toegelicht in dit stuk) heeft daar een boek over geschreven, hoe hij dat bedacht heeft. Dit boek wordt momenteel uitgevoerd. Deze jongen doet verslag. U hoort hier hoe onze toekomst de aankomende jaren gaat veranderen. Wat nu eigenlijk al aan veel dingen merkbaar is. Laten wij dit gebeuren?

Er zijn teveel bewijzen dat we in een gefabriceerde leugen leven! Blijf niet wegkijken, anders zijn de gevolgen straks niet meer terug te draaien.
Een welkomswoord op deze pagina namens:

Aaron Russo, filmmaker en goede vriend van the Rockefellers (één van de belangrijkste families achter deze ‘world take over’ pandemie) waarschuwde ons voor 2007 al:
Save your freedom, do not accept the medical ID card. Stand with the people, stand by the people and stand for the people! Instead of with the institutions, by the institutions and for the institutions
Na vaccinaties wil Bill Gates ons allemaal aan technologisch voedsel hebben
https://www.transitieweb.nl/mind-control-2/zo-doorbreek-je-de-corona-massahypnose-acht-tips-van-ervaren-hypnotherapeuten/
Rutte is nog nooit getest. Hij laat duidelijk weten dat er voor hem andere regels gelden dan voor de rest van het land.

https://www.parool.nl/nederland/ic-arts-armand-girbes-niemand-durft-te-zeggen-we-moeten-minder-coronapa-tien-ten-toelaten~b8c2ad6c/

https://stichtingvaccinvrij.nl/de-pcr-testengeven-een-vertekend-beeld-en-de-kosten-ervan-kunnen-oplopen-tot-2-miljoen-euro-per-dag/https://stichtingvaccinvri

It’s all about the money!!! Geloof niet dat zij het voor onze gezondheid doen.

Vergelijk onderstaande grafieken

De 1e grafiek geeft weer hoe in voorgaande jaren influenza (griepachtige) klachten verliep.

De 2e grafiek geeft hetzelfde ziektepatroon weer, alleen nu met invoering van allerlei maatregelen. Zie jij door de maatregelen een verschil? Ik niet. Zoals het RIVM al heel lang meldt: Er is geen enkele maatregel bestand tegen het virus. Ook hebben we geen ander ziekteverloop dan andere jaren.

.

In de 3e grafiek (van het WHO) vanaf week 16 is er geen griep meer.

Waarom hebben we dan maatregelen?! Dat heeft te maken met THE GREAT RESET! Build Back Better, A window of opportunity, Agenda 2030 (Agenda 21). Om de wereld te resetten is een crisis nodig. Dit is de corona crisis. In 2017 is er al een draaiboek uitgekomen. Luister hier het playbook, inclusief lockdowns en de komst van een ernstiger virus in februari. Het is nu februari. Daarom deze berichtgeving. Je kunt zelf oordelen en beleven of dat wat geschreven staat ook uitkomt.

https://youtu.be/w7_6Gzeyy-c
Mark Rutte rechtvaardigt BUILD BACK BETTER, THE NEW WORLD ORDER met de hierbij behorende verplichte vaccinaties, strengere regels en andere vrijheid beperkende maatregelen omwille van deze “VERSCHRIKKELIJKE” pandemie.
Onthoudt: “er zijn slechts 128 mensen onder de 70 alleen AAN corona overleden zijn, de rest van de overlijdens was balletje verwisselen MET de griep, hart en vaatziektes, kanker en longontsteking. Daar daalde het overlijdenscijfer afgelopen jaar ontzettend.

Er is geen oversterfte!!!

De bronnen in dit stuk zullen links- of rechtsom allemaal bevestigen dat we midden in een GREAT RESET zitten.

https://nos.nl/artikel/2368171-cbs-zag-niet-eerder-ziekteverzuim-in-de-zorg-zo-sterk-toenemen.html

https://nos.nl/artikel/2367971-duits-ministerie-schakelde-wetenschappers-in-om-corona-angst-op-te-wekken.html

Op 5 oktober 2020 verscheen er in het AD een soortgelijk artikel.

En ook volgt onze 2e kamer “de angst” verhaallijn.
Dit bericht komt ergens uit oktober

En zie hier het script hoe het kabinet ons moet toespreken aangaande de avondklok. Een “kansrijk argument”, m.a.w. hun beste zet om ons, zonder dat we gaan mopperen nog even wat langer onderdrukt te houden

Vorig jaar zijn er in Italië en Engeland gigantische COVID uitbraken geweest. Opvallend was dat er voorafgaand de corona uitbraken in de ernstig getroffen gebieden grote vaccinatie campagnes waren met een nieuwe griepspuit waar corona in zat.

In het Rockefeller playbook (geschreven in 2017) staat dat er een nieuw 30% besmettelijker virus in februari zal uitbreken. In januari moest er massaal wereldwijd met vaccineren begonnen worden. Nederland heeft zelfs op de kop gehad dat we niet snel genoeg waren. Zoals je enkele linken verder kunt zien: massale corona uitbraken na vaccinaties in verzorgingstehuizen.

Robert F Kennedy jr. geeft te kennen dat je 6x zo besmettelijk bent na een vaccin (Rond de 40 minuten). Ik denk dat Chinezen in de link (WHO Marion Koopmans) hierboven gelijk hebben.

https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/08/blijf-uit-de-buurt-van-gevaccineerden-onderzoek-toont-aan-dat-juist-gevaccineerden-super-spreaders-zijn/

Bekijk eens hoe deze 3e rijkste man ter wereld al weer een nieuw technologisch idee heeft om te verdienen aan pandemieën. Zou dit de aap uit de mouw zijn? Waarom Bill Gates zoveel geïnvesteerd heeft in deze pandemie en in vaccins? Wist je dat zijn over grootvader al met vaccineren bezig was? Zie hieronder slechts een beknopte weergave van zijn uitgaves.

Sinds de inauguratie van Biden zijn de positief geteste corona gevallen m.n. in Engeland en Amerika enorm gedaald. Dat komt omdat de WHO sindsdien in een PCR cycli van 20x vergroten zijn gaan werken, ipv 40. Waarom zouden ze dit doen?! Ik kan maar 1 ding bedenken: Men is nu zo goed als overal gestart met vaccineren. Dus moeten de positief getesten naar beneden, om aan te geven dat het vaccin werkt.

https://nos.nl/artikel/2367875-veertien-besmettingen-met-britse-variant-bij-ingeente-duitse-ouderen.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8782271/Elon-Musk-says-WONT-coronavirus-vaccine-hes-not-risk.html

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044339163/15-meldingen-van-overlijden-na-vaccinatie-met-coronavaccins

Let op: bovenstaande is een bewering. Deze plaatsen wij slechts ter overdenking.
Het wordt door ons niet aangemerkt als ‘de waarheid’
Op de site van de WHO staat dat de PCR een hulpmiddel bij een klinische diagnose door de huisarts is. Pas bij klachten heeft dit hulpmiddel zin. De arts kan na het afnemen van de PCR test de gegevens naar de GGD sturen. De GGD zou de gegevens niet meer dan 20x mogen vergroten. Het afgelopen jaar heeft de GGD de resultaten wel met 35 tot 40x vergroot. Na 20x vergroten komt er teveel ruis in beeld, waardoor je teveel vals positieven krijgt. De uitslag is niet meer betrouwbaar. En zo zijn er nog 9 punten waarom deze PCR test niet deugt. Zie verderop genoemd door microbioloog Peter Borgers.
Dr. Vernom Coleman leest alle overledenen na COVID vaccin op. Realiseer jezelf dat je 6x (bron: Robert jr Kennedy) zo besmettelijk bent na een vaccinatie! Werk je met mensen die gevaccineerd worden, dan loop je een heel groot risico om serieus ziek te worden.
Serieus verhaal wat bovenstaand bevestigt. Idem met verhaal hieronder.
66 doden na Vaccinatie in verzorgingstehuis
Nederlandse huisarts over vaccin

https://nooit.nl/raad-van-europa-geen-verplichte-vaccinatie/

https://thetruereporter.com/merck-stops-covid-vaccine-studies-showed-people-better-off-catching-virus-and-recovering/

https://www.ninefornews.nl/12-000-mensen-testen-positief-op-corona-ondanks-coronavaccin/

Dr. Andrew Wakefeld top onderzoeker op gebied van vaccins (150 papers over vaccinaties geschreven), tevens producer van de film VAXXED geeft uitleg over het nieuwe COVID vaccin, wat zoals hij aangeeft helemaal geen vaccin is, maar genetische manipulatie. Als genetische manipulatie in jou zit, gaat het er nooit meer uit.
Immunoloog legt de vinger op de zere plek en vraagt zich af waarom er voor massa mRNA vaccineren gekozen wordt. Er is geen urgentie om gezonde mensen te vaccineren (gezonde mensen bouwen zelf immuniteit op). De risico doelgroep die nu ziek is heeft niets aan deze oplossing. Bovendien zal de risico doelgroep met toekomstige vaccinaties niet geholpen zijn, daar hun lichaam niet sterk genoeg is om door toedienen van een vaccinatie voldoende afweer stoffen aan te maken. En er zijn goede behandelmethodes voor zieke patiënten. Dus waarom überhaupt vaccineren?

7 vragen over het mRNA corona vaccin. Artikel geplaatst op de site: kennislink

Deze arts heeft haar docteraal over een belangrijk onderwerp aangaande het doelgebied van ons mRNA vaccin (genetische manipulatie) gedaan en geeft in een bezorgde boodschap haar feedback op de nieuwe vaccinaties.

De kans is groot dat je met dit vaccin (niet afkomstig van Pfizer of Moderna, dus mRNA) wel levenslang beschermt bent tegen Sars-cov-2, aldus viroloog Johan Neyts van het Rega Instituut (KU Leuven).

Hier een lange lijst (geplaatst door het CDC) met linken betreffende klachten na toedienen Pfizer vaccin

Meer dan 5000 gezondheidsklachten na COVID vaccin reeds gemeld, direct van de FDA, CDC, Pfizer en Moderna.

Op 7 januari heeft dr. Carla Peeters een artikel voor HP de tijd geschreven: Het corona vaccin is niet zonder risico

WHO zegt dat er geen bewijs is dat via het vaccin overdracht voorkomen wordt. Daarom blijven de quarantaine regels gelden

WHO geeft toe dat Sars-cov-2 niet ernstiger qua getroffenen is dan de griep

Onderdeel van het plan en de slogan van het WEF: You’ll own nothing, but you’ll be happy. Verhaal klinkt zoals de bedenkers altijd verkopen: MOOI! Maar wat is de andere kant van de medaille. Je wordt veel afhankelijker van andere partijen. EPO is ook met goede bedoelingen ontwikkeld, maar helaas zit hier ook een keerzijde aan.
Hugo geeft in kamer debat aan dat we na de vaccinaties niet terug naar normaal gaan
Kijk vanaf 1.40. 21% van de (Amerikaanse) bevolking krijgt naar alle waarschijnlijkheid bijwerkingen. Deze wetenschappelijke onderzoeker heeft jaren onderzoek naar corona virussen bij dieren gedaan en geeft aan dat er tot nu toe nog geen positieve reacties bij dieren zijn geweest. Integendeel, gevaccineerde dieren ontwikkelden ergere verschijnselen en er waren meer overlijdens. Corona is niet slechts alleen een infectueuze ziekte voor de longen. Je kunt niet zomaar een vaccinatie met half dode corona virussen voor mensen ontwikkelen zonder deze eerst met goede resultaten op dieren getest te hebben. Bij het testen van de vaccins hebben nu al 21% van de testpersonen serieuze bijwerkingen gekregen.
Ook geeft hij aan dat de manier waarop corona patiënten behandeld worden (o.a. liggend op de buik) leidt tot verergeren van de ziekte. Verder stelt hij het politieke napraten van belanghebbende farmaceutische organisaties (o.a. CDC) en de bemoeienis (7.40) met vaccinaties ter discussie.
Duidelijke uitleg over de gevolgen van aluminium partikels in vaccinaties die zich ophopen in de brein (neurologische klachten en alzheimer). Hier wordt nog steeds géén safety controle/ onderzoek naar gedaan. Dit moet veranderen.
De eerste vaccinatie resultaten uit Amerika zijn binnen.. Dr. Vernon Coleman verwijst in dit gesprek naar het onlangs verschenen rapport van de CDC. Anaphylaxis Following m-RNA COVID-19 Vaccine receipt.

Op de website ‘werken in de zorg’ legt een voormalig verpleegkundige uit dat ze allerlei stappen heeft gezet en genomen om zich weer aan te melden als verpleegkundige om mee te werken in het ziekenhuis. In het half jaar dat ze het ziekenhuis aanschreef dat ze beschikbaar was is ze nooit opgeroepen. En met haar vele anderen.

Bij deze link vind u heel helder uitgelegd dat we eenzijdige informatie via de mainstream media aangereikt krijgen. Deze eenzijdigheid is de oorzaak van het niet horen van al deze berichten. ‘Onze waarheid’ is een halve waarheid, maar bepaalt wel ons hele leven.

Ionen zijn DE oplossing tegen het voorkomen van hoge concentraties aerosolen. China heeft het advies van deze wetenschapper opgevolgd en in ziekenhuizen ioniserende apparaten laten plaatsen . Ons kabinet heeft dit ook als oplossing aangeboden gekregen, maar er niets mee gedaan. Waarom staan er wel 55 van deze apparaten in het parlementsgebouw?
Wie kent deze apparaten en heeft er ervaring mee? Graag reactie onderaan de pagina.

Deze video is essentieel voor iedereen die diep van binnen het gevoel heeft dat er iets niet klopt aan de situatie waar wij in verkeren en wil gaan voor de waarheid. Deze video is te belangrijk voor nu om niet ergens bovenaan te zetten, ondanks dat wij hier in het eerste deel hoofdzakelijk vaccinatie bronnen willen plaatsen.
Deze video gaat over: the ‘New World Order’, het communistische plan wat momenteel (door het veroorzaken van angst onder de bevolking) wereldwijd ‘uitgerold’ wordt. Om complete samenwerking te bereiken moest er bij de Amerikaanse verkiezingen gefraudeerd worden. Donald Trump werkt namelijk niet mee aan ‘Build back better‘. (Zie diverse linken verder in het stuk).
Op 6 januari heeft een hooggeplaatst persoon bekend aan een top advocaat in Rome, dat hij de stemmen van de Dominion stemapparaten voor Trump omgeswitched heeft naar stemmen voor Biden. Deze stemapparaten liepen via een satelliet verbinding door Italië en Frankfurt en meerdere landen. A.u.b. bekijk deze video.

Hoe ons leven en onze omgeving er mogelijk uit kan ziet na uitvoering van Agenda 2030 van het WEF in het jaar 2030
Author’s note: Some people have read this blog as my utopia or dream of the future. It is not. It is a scenario showing where we could be heading – for better and for worse. I wrote this piece to start a discussion about some of the pros and cons of the current technological development. When we are dealing with the future, it is not enough to work with reports. We should start discussions in many new ways. This is the intention with this piece.

Meer over planet lockdown en waar we naar toe gaan

Resetting de monetairy system
PLANET LOCKDOWN
A full length documentary is coming late January 2021…here is just one segment. Listen and share…the more people who understand the full scope of what’s happening, and more importantly WHY, the more chance we have of saving ourselves and future generations from slavery.
1:45 The end of currencies
2:07 Their challenge
2:57 Tactics: Fear, Divisiveness,
3:39 Control mechanisms
4:32 The intended goal / result
5:41 Small businesses are their enemy
6:40 2016 Election
7:51 This is an Economic War
9:21 Covid-19 = coup d’état
9:55 Bubbling the global economy
11:31 A Transhumanism Technocracy
     (Sidenote read The Silent Corner)
13:37 Digitizing you
14:09 The new slavery system
14:52 The Pillars essential to the new slavery system
18:01 Operation Warp Speed
18:33 DoD Jedi Cloud Contract –  Microsoft and Amazon
19:40 UBI control system
21:29 End game: Slavery
24:15 What THEY fear

Op het gebied van het aankomende vaccin zijn er grote partijen die waarschuwen voor de gevolgen o.a. onvruchtbaarheid.  

De kritieken op het testen van het vaccin door neuroloog Jan B. Hommel:
– Aanbeveling komt van de fabrikant zelf,
– Mensen die het meest te vrezen van corona hebben (ouderen en mensen met co-morbiditeit) mochten geen proefpersoon zijn.
– Het onderzoek is opgezet, uitgevoerd, geanalyseerd, gepubliceerd en betaald door Pfizer / BioNTech zelf. Van objectiviteit is dus geen sprake en ga zo maar door …

Het onderzoeksrapport van 2 vooraanstaande specialisten dr. Wodarg (voormalig hoofd van de publieke gezondheid) en dr. Yeadon (oud hoofd van de longonderzoeken van Pfizer) die oproepen het Pfizer BioNtech vaccin te staken. Zij zetten een petitie op, ook vanwege de onnauwkeurigheid van de PCR test.

In wetenschappelijke tijdschriften als de Lancet en Nature zijn artikelen verschenen over de bewezen nutteloosheid van alle corona maatregelen voor mensen zonder symptomen

Dr Yeadon (voormalig hoofd van longonderzoeken van Pfizer) zegt: de pandemie is voorbij, een vaccin is niet nodig

Kamerbrief over het vaccin BioNtech van Pfizer

Een prominente infectioloog deelt mee dat hij nog nooit zoveel bijwerkingen gezien heeft

Lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties na corona spuit

https://www.youtube.com/watch?v=SkBefjl_fB8&feature=youtu.be

https://wakkeren.nl/nano-deeltjes-in-pfizer-vaccin-volgens-minister-de-jonge-risico-maar-vaccin-komt-er-toch/

Gesprek met microbioloog Peter Borger: Dit vaccin kan mutaties in je DNA veroorzaken

https://www.ninefornews.nl/moleculair-bioloog-waarschuwt-zo-kan-het-coronavaccin-je-dna-veranderen/

Artsen waarschuwen voor bijwerkingen vaccinatie

Verklaring huisarts Elke de Klerk, Er is op geen enkel moment een basis geweest om te beweren dat er een pandemie is. Medisch niet, statistisch niet en epidemiologisch gezien niet. Vele andere artsen wereldwijd bevestigen dit en hebben zich geformeerd in:

WORLD DOCTERS ALLIANCE waarschuwen ons voor het vaccin en ons sterk afraden deze te nemen vanwege o.a.: het niet aanwezig zijn van dreiging voor het hele volk, dit vaccin is nooit eerder getest en heeft de verplichte dierproeven overgeslagen, er zit nanotechnologie in, het kan jou DNA veranderen (dit is niet te herstellen en heeft gigantische invloed op toekomstige generaties) en ga zo maar door. NEEM het vaccin NIET!

Elke de Klerk toespraak 20 december over kennisgeving van aansprakelijkheid aan iedereen die zich vanuit 1 kant (de mainstream media met de NOS en NPO voorop) laat informeren en hierdoor bewust of onbewust meewerkt aan de totstandkoming van de 4e industriële revolutie (zie verdere bronnen voor uitleg)
 
Huisarts Rob Elens: hoe hij nadat hij begon met de behandelingen met HCQ en zink geen patiënt meer verloren heeft 
De farmaceutische wereld is een wereld gedreven op winsten. Zij deinzen nergens voor terug. Jaarlijks overlijden er in Nederland al 17.000 tot 20.000 patiënten aan verkeerde medicatie of fout medisch handelen.
Zie verklaring forensische arts Selma Eijkelenboom.
Zie hier een interview met Désiree Róver (controleur vaccinaties voor de Rijksoverheid) over o.a. de totstandkoming van de farmaceutische lobby op het overheidsorgaan en de fraudes m.b.t. vaccinaties  
Er zijn diverse pillen op de markt waarbij gevaren verzwegen worden en mensen grote kans hebben om van de één op andere dag te overlijden, zoals deze reportage van de EO kenbaar maakt. Ook wordt in deze documentaire de fraude binnen AstraZeneca over het verzwijgen van gevaren voor de overheid en artsen aangehaald
Dr. Judy Mikovits, project leidster in Afrika aangaande vaccinaties en directe collega van dr. Fauci verklaart de corrupte wijze waarop de farmaceutische en vaccinatie wereld op winst gedreven is en gevaren verzwijgt. Zij heeft een jaar lang zonder veroordeling vast gezeten, om haar de mond te snoeren. 
Reportage Zembla over de fraudes en de enorme bedragen die artsen aangeboden krijgen.
Bewijs na bewijs stapelt zich op over de frauduleuze manier waarop de farmacie zijn macht door de jaren heen vergroot. De vergadering van de top van de WHO in Geneve, december 2019, waarin openlijk toegegeven wordt dat er geen enkel bewijs is dat vaccinaties veilig zijn. ‘We kunnen niet maar eeuwig met 2 studies blijven zwaaien dat vaccinaties veilig zijn’ was de opmerking van één van de marketinghoofden van de WHO.
We moeten vol blijven houden dat het ‘gewoon een prikje en veilig is’, was wat er verder gezegd werd. Alleen dan kunnen we overtuigend blijven om dit gigantische verdien model, waarbij er geen safety controles zijn en de aansprakelijkheid niet bij de producent ligt aan de man te blijven brengen. Hier geeft een lid van het WHO toe dat er geen bewijs is dat vaccinaties veilig zijn.
In deze documentaire vertelt internationaal ondernemer Nico Sloot, kennis van Feike Sijbesma hoe hij samen met 25 diverse deskundigen (Break Out Team) de overheid voorzien heeft van vele andere, logischere oplossingen tijdens deze corona crisis. Hoe de overheid keer op keer geen gehoor gaf aan welke andere (logischere) optie dan ook. Hoe Feike op tv andere dingen vertelt dan tegen hem zegt.

Ook komen in deze film diverse andere deskundigen aan het woord.
Professor, hoogleraar strategisch leiderschap Bob de Wit, schrijver van het boek society 4.0, econoom Ad Broere, dr. Dick Bijl, dr. Sloot, oncoloog en broer van Nico. Deze deskundigen vertellen o.a. over medicijn fraudes en de gigantische winsten binnen de farmaceutische branche.
In deze speech bij de VN spreekt de minister van buitenlandse zaken van Brazilië  zich uit over wat er nu overal wereldwijd gebeurt. Hij roept op om onze democratieën geen slachtoffer van deze COVID 19 te laten worden en dit op te geven voor de totalitaire socialistische onderdrukking zoals de multinationals dat voor ogen hebben!
The GREAT RESET, luister naar het hoofd van het World Economic Forum Klaus Schwab.
– Wat heeft dit met corona te maken,
– Waarom is er een reset nodig is,
– De 4e industriële revolutie,
– En de toekomst van de mens
Spiro Skouras, onderzoeksjournalist neemt ons mee en legt verbanden.

Hoogleraar strategisch leiderschap Bob de Wit geeft in een  interview aan hoe hij tegen THE GREAT RESET aankijkt. Vanaf 2017 ziet hij deze technologische ontwikkeling aankomen en heeft er een boek over geschreven: Society 4.0. Dat deze reset gebeurt is logisch, maar hoe wij daar invulling aan geven, kunnen we nu nog zelf bepalen  .
Hoe gaat ons leven eruit zien als AGENDA 21 van de UN uitgevoerd wordt om deze ‘reset’ te realiseren.        
Hoe de Farmacie in ons land en wereldwijd binnen gelobbyd is kunt u hieronder lezen
Hoe de farmacie Minister Bruno Bruins chanteerde
Onze minister van Volksgezondheid is de broer van Martinus de Jonge. Martinus is directeur van een farmaceutisch bedrijf in Oss Nederland. Het farmaceutische bedrijf van Martinus de Jonge is direct gelinkt aan Astra Zenica en werkt samen met de broer van Fyke Sybesma, directeur van Astra Zenica Duitsland. Astra Zenica die miljoenen ontvangen heeft van de Bill and Melinda Gates  foundation, heeft voor miljoenen aan vaccinaties ingekocht. 
Deze minister van Volksgezondheid, die nergens anders dan over het vaccin kan praten, wil ons zorgpersoneel als eerste blootstellen aan dit vaccin. Onze mannen en vrouwen! En als onze verpleegkundigen niet voldoende meewerken, zal de sociale druk ze wel doen overhalen (zie Kamerdebat). Dit moet toch voor iedereen een grote waarschuwing van fraude zijn!
Even de feiten met betrekking tot belangen op een rijtje:
➡️ Ab Osterhaus heeft 5,6 miljoen verdiend door 10% vd aandelen van het bedrijf te kopen wat hij adviseerde voor de vaccin levering.
➡️ Jaap van Dissel wordt nu ook onderzocht wegens belangenverstrengeling en het verdienen van miljoenen door zijn eigen advies.
➡️ Topman Feike Sijbesma, speciaal gezant van het kabinet tegen de strijd tegen corona had een belangenverstrengeling met zijn broer (Hans Sijbesma, directeur AstraZeneca Duitsland). Eind juni zette minister De Jonge zijn handtekening onder het contract met vaccinmaker AstraZeneca. Samen met onder andere Duitsland werd een nog niet bestaand product gekocht. Deze deal is door minister de Jonge tot staatsgeheim gemaakt en kan niet worden ingezien. Bij het lekken van deze informatie is Feike Sijbesma ontslagen.
➡️ Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Als lid van het Outbreak Management Team (OMT) adviseert hij gelijktijdig over het testbeleid en over de inzet van sneltesten, een bron van inkomsten voor zijn laboratorium en hemzelf. Maar dat financiële belang heeft hij niet gemeld.
➡️ Diederik Gommers, lid OMT, heeft patent op een beademingsapparaat. In 2016 zat hij in het onderzoek voor beademingsapparatuur, gefinancierd door de bedrijven Demcon en Dräger. Dat zijn precies de bedrijven waar de staat dit voorjaar voor miljoenen aan beademingsapparatuur kocht. In totaal kocht alleen al de Nederlandse staat voor 100 miljoen aan apparatuur.
Follow the money!
De farmacie koopt niet alleen mensen om, maar brengt ze ook om
Deze mooie jonge vrouw, Brandy Vaughan, is op 8 december jl. onverklaarbaar dood aangetroffen. Zij heeft 3 jaar geleden deze heftige verklaring over de gevaren en gevolgen van deze naar zeggen door de farmacie onschuldige vaccinaties afgelegd. Alles wat zij verteld is in bronnen terug te vinden. Zij heeft in een ander interview aangegeven dat zij geïntimideerd werd en indien zij zou komen te overlijden, dit niet natuurlijk zou zijn.
Andere Klokkenluiders in de farmaceutische industrie die nu dood zijn
I have found 71 deaths of holistic or anti-vax doctors starting from 2014. While most seem to be fatal crashes, or deemed natural deaths, these few cases stick out to me as being the most suspicious. All leading up to the most recent case of Brandy Vaughn being found dead on December 8, 2020.
2015 anti-vax doctor suicide (gunshot to chest)
2015 anti vax doctor found dead in car  
2015 anti vax doctor found dead w/ no clues as to why
2016 anti-vax doctor loses license over connecting vaccines to autism
2019 anti-vax doctor suicide (self inflicted gun shot)
2020 anti-vax advocate Brandy Vaughn, former executive for pharmaceutical company Merck, explains how she was gangstalked and threatened (Conspiracy Hole vid/highly recommended viewing)
2020 Brandy Vaughn, founder of  website dedicated to educating people on vaccine risks, found dead by nine-year-old son
Vaxxed: From Cover Up to Catasprophe (full film)
 BILL GATES was de eerste die zich uitsprak dat we pas terug naar normaal gaan als we met zijn allen gevaccineerd zijn (zie Dr. Wakefield bovenaan pagina). Wat is de rol van Bill Gates bij corona? 
Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur: Nieuwe wereld orde.
Dit is volledig in strijd met de The Nurenberg code, dat mensen niet verplicht mogen worden tot het nemen van medicijnen
Waarom Bill Gates van Microsoft over gestapt is op vaccinaties, de verdiensten, de verminkingsschandalen in Afrika en India (uitbreken van polio) en meer. Er zijn geen safety controles en er is geen aansprakelijk.
Hoe zijn ‘goede vriend Thedros’, oud minister van Volksgezondheid van Ethiopië, zijn land uit gezet is vanwege de duizenden doden na het verzwijgen van 2 cholera uitbraken. Deze man is nu hoofd van het WHO is. Op de bijbehorende flyer kunt u hierover informatie vinden.
        
Hier legt Bill Gates uit dat dit vaccin je DNA kan en gaat veranderen. Met een artificieel code. Of te wel het begin van transhumanisme
Polly vat de corona simulatie training: EVENT 201 (Gesponsord door Bill Gates) samen en legt relaties tussen hoe onze wereldleiders allen dezelfde taal moeten spreken en de betrokkenheid op het plan van ‘the Great reset’ door het World Economic Forum. Om dit plan in te zetten, moest er een wereldwijde crisis ontstaan. Een virus zou het beste dekmantel zijn om deze crisis te veroorzaken.
Een andere videoboodschap van haar is deze: ‘The Great reset is not a conspiracy theory!’ Hierin vertelt zij ook wat meer over de chip en manier van communiceren en over toekomstige community’s die zich niet hebben laten vaccineren. Kijk onder haar videoboodschap voor goede bronnen die zij adviseert.
Duitse vrije journalist spreekt zich uit over de opmerkelijke invloed van Bill en Melinda Gates foundation en hun financieringen
Mastercard doet samen met Bill Gates proeven voor geautomatiseerd betalen. Vanaf Juni wil men al beginnen met automatisch betalen via dit systeem
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1.png
Zie hier de geldstromen van Bill Gates. Opmerkelijke spelers: Moderna, CDC, diverse universiteiten die nauw betrokken zijn in deze crisis, media organisaties, hoofd medische staf van Engeland et cetera.
Dat onze spaarders wel eens voor de schulden van de landen mogen gaan betalen. Bij de nieuwe wereld orde heeft niemand namelijk geld. Zie promo film WEF. You’ll own nothing and you will be happy!
Het Rockefeller actie plan hoe te handelen tijdens de
corona crisis.

Nederlands voorgelezen Rockefeller playbook: lockstep senario

De uitgelekte routemap uit Canada voor de komende periode (vanaf januari 2021). Dodelijker virus in februari.

The rockefeller foundation website

Kortom, alle maatregelen en onderdrukkingen hebben te maken met de totstandkoming van de great Reset
 
Invoeren dictatuur, dit is nodig voor de New world Order, De Great Reset, waar de machtigste multinationals de baas zullen zijn. Bij een dictatuur neemt de politiek de macht over het volk en gaat bepalen over wat de bevolking wel en niet mag ook binnenshuis.. Dit gebeurt nu door de spoedwet, door alle maatregelen (hoeveel mensen er bij jou thuis mogen komen), avondklok, door tegengeluid de mond te snoeren (censuur) op internet, door de COVID pass, wie wel en niet op internet mogen.
D66 is altijd al Euro partij geweest, Sigrid Kaag zit op een hoge functie bij de WHO. Unicef is 1 van de partijen direct samenwerkend met het WEF, naast UN en the World bank. Zie video van Polly over de simulatie training van event 201 
Mark Rutte vertelt over Build Back Better. Een wereldwijde slogan die door het WEF ingevoerd is en al vanaf 2016, ook door onze Koning (zie aflevering van Jensen) gebruikt wordt. Ook Biden heeft deze slogan voor zijn politieke campagne gebruikt. Boris Johnson van Engeland, Trudeaux van Canada en alle andere wereldleiders waar nu COVID 19 speelt. 
In ons land neemt het aantal chronisch zieken aanzienlijk toe. Zal dit met de macht en het beleid van de farmacie te maken hebben Hoe de farmacie iedereen aan pillen en de vaccinaties willen hebben? In plaats van het werken aan gezondheid en een campagne voor betere voeding, 0% belasting op groenten en fruit, 21 % belasting op suikerhoudende artikelen.               
De effecten van vaccinatie bij placebo groep en echte groep
1. Introduction  van deze pdf: onderzoek tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde   Vaccines are widely regarded as safe and effective within the medical community and are an integral part of the current American medical system. While the benefits of vaccination have been estimated in numerous studies, negative and nonspecific impact of vaccines on human health have not been well studied. Most recently, it has been determined [1,2] that variation exists in individual responses to vaccines, that differences exist in the safety profile of live and inactivated vaccines, and that simultaneous administration of live and inactivated vaccines may be associated with poor outcomes. Studies have not been published that report on the total outcomes from vaccinations, or the increase or decrease in total infections in vaccinated individuals.   
Deskundigen mogen tijdens de corona crisis geen zelfstandig onderzoek doen en er zeker niet over praten.   Onderzoek Peter de man mocht niet in openbaarheid komen. Over de rol van ventilatie systemen (in zorginstellingen) bij de verspreiding van het virus
 AstraZeneca is verre van een schoon bedrijf als u kijkt naar de claims die ze de afgelopen 20 jaar gehad hebben. Dit zijn er teveel om aan deze brief toe te voegen. Hier slechts een greep. 

Lijst met fraudes bij AstraZeneca

AstraZeneca, de leverancier van het door Hugo de Jonge bestelde Coronavaccin is een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad. Overigens net als alle farmaceutische bedrijven.
Maar ze zullen vast wel eerlijk zijn over het Coronavaccin

Goede site met veel info is https://stichtingvaccinvrij.nl/

Aaron Russo was een goede vriend van Nick Rockefeller, één van de grootste multinationals ter wereld. Hij heeft veel achtergrond informatie over hoe ‘deze mensen’ (de elite) over ons denken

Angela Merkel, hoe we nog lang niet terug naar normaal gaan

Wij hebben allang groepsimmuniteit. Immuun wil zeggen dat jij zelf antistoffen kunt aanmaken en dus niet zo ziek wordt. Vrijwel alleen als jouw immuunsysteem verzwakt is, bijv door extreme ouderdom of co-morbiditeit: zwaarlijvigheid en hart en vaatziekten, is jouw immuunsysteem onvoldoende krachtig om zelf antistoffen te maken en jou te beschermen.

Petition calling for WHO boss Tedros to resign nears 1M ...

Hoofd WHO Tedros zegt hier hetzelfde als Angela

De opmars van de dictatuur

Naast alle reeds verplichte regels, gaat ook ons internet gebruik gecontroleerd worden. In Griekenland is dit al ingevoerd.

Als je besluit niet over te gaan tot het laten vaccineren, wordt je net als bij het niet dragen van mondkapjes buiten gesloten van vele zaken uit de samenleving.

De gezondheidspas COVID 19 komt er sowieso……die kunnen we eind januari al via digiD downloaden. Zonder deze pas kom je straks nergens meer, dat wordt sociale uitsluiting voor degene die de pas niet accepteren…..

Ook de werkgever mag je in de toekomst niet meer aannemen zonder die gezondheidspas……

De overheid heeft vanaf 3 april jl. ook vrijelijk toegang tot je elektronisch patiënten dossier, is bevestigd door een huisarts. Hier heeft de overheid vanwege de pandemie je toestemming niet meer voor nodig, dus hier is van recht op privacy al geen sprake meer. https://youtu.be/4HDzQhbOgpA

Spiro Skouras legt uit wat ons digitale paspoort in gaat houden volgens de Gates foundation en ID 2020 UN Announces Biometric Digital ID Wallet.

Wij worden gedwongen. Dit is schending van de Nurenberg code. Bovendien is dit wederom misleidende informatie, daar het RIVM en de TU delft geen objectieve partijen zijn.

Het worden van 1 wereldstaat

Geel kleuren de straten van Parijs, eind november, die zijn vrijheid opeist. Wij horen niets over de internationale opstanden en demonstraties voor de rechten van de mens!

Hoe de overheid geïndoctrineerd wordt om hoge sommen geld voor vaccinaties over te maken.

Belangenverstrengelingen  tussen media en politiek. Bij de NPO zitten oud VVD-ers en CDA-ers in het bestuur. Zo beïnvloed de politiek wat zij willen dat wij horen.

Transhumanisme

Dr Carrie Madej vertelt hoe we van mens 1.0 naar mens 2.0 zullen gaan. Artificiële intelligence. Wie gaat ingrijpen? Alarm bellen moeten bij ons afgaan. Dit nieuwe vaccin zal bijdragen aan het ontmenselijken van ons. Willen wij dat wel? De technieken die in het nieuwe vaccin verwerkt zijn, kunnen ons veranderen naar heel ander soort mensen.

Brighteon dr Carrie waarschuwt voor de corona vaccins, TRANSHUMANISME

Het vaccin schakelt de god-gene uit. Jouw connectie met je ziel zal uitgeschakeld worden. Dit vaccin schakelt een bepaald gen uit, die we nodig hebben om ons menselijk en verbonden te voelen.

WHO wil wereldwijd gelijkgeschakeld vaccinatiebeleid voor corona. Dit is hoe de WHO overheden benaderd met zogenaamd mooie plannen.
Dr Tedros: Elite planning at the highest levels is needed right now to prepare to vaccinate and treat the world as new technologies come down the pipeline.

Goede documentaire vd VPRO van alweer 2 jaar oud
In principe is je DNA gehackt en eigendom van de PHARMA en zijn partners. Helaas niet meer te zien.

Zie hier hoe de GAVI vaccination alliance group van Bill Gates er alles aan gelegen is iedereen te laten vaccineren

Jeugdjournaal bereid kinderen voor op chip in het hoofd   

Hoe zal onze samenleving eruit zien als we 24/7 gecontroleerd worden met camera’s. Zie hier hoe er in Hong Kong protesten zijn tegen nieuwe overheidscamera’s

Cardinal Burke: Forces of the ‘Great Reset’ have used COVID to advance ‘evil agenda’

Rosie heeft een hoge functie gehad, waarbij zij al vroeg in contact kwam met de plannen uit Agenda 21. Zij geeft er al jaren lezingen en informatie over. Als iemand weet wat de gevolgen zullen zijn, is het deze dame
Rosa Koire Explains Agenda 21 and The Great Reset

Waar kun je nog meer aan zien dat wij voorgelogen worden

Allemaal boeken met problemen!!!! Fraudes et cetera

                                      


Door het dragen van mondkapjes na uitbreken Spaanse griep in 1918, vlak nadat er duizenden soldaten gevaccineerd waren (goh wat toevallig), zijn er ontzettend veel mensen aan schimmel infecties in de longen overleden.
Het is algemeen bekent dat het dragen van mondkapjes, m.n. vochtige een oorzaak voor is voor de schimmels en bacteriën!

              

Op de site van the United Nations staat:
Een mondkapje heeft alleen zin als je moet hoesten of niezen!!!

Waarom dragen wij nu allen massaal een mondkapje dan? Wat zou dat gedragsexperiment werkelijk inhouden? Misschien dan toch het invoeren van een dictatuur? Door ons te verplichten mondkapjes te dragen kunnen ze zien hoe volgzaam wij zijn, dus hoe makkelijk die dictatuur eigenlijk in te voeren is!

Ook verzwakt een mondkapje ons immuunsysteem en kunnen wij door het dragen schimmel en bacteriële infecties op lopen

En zo zijn er velen die geen test gedaan hebben, maar wel een uitslag binnen gekregen hebben
Geen oversterfte in 2020
Onder de 70 jaar zijn er slechts 500
personen met corona overleden
Gemiddelde overlijdingsleeftijd 83. Is dat
niet het “normale”’ gemiddelde?

Hoe de kinderen in Amerika door de jaren van de jaren 80 tot nu van 12% kinderziektes naar 54%  Kinderziektes gegaan is. Men wijt dit aan vaccinaties. Het zijn veel neurologische ziektes en autismes. In Amerika krijgen de kinderen meer vaccinaties dan hier. Wat als wij ook meer gaan vaccineren? Vaccinaties hebben geen safety controle!!!

Ook in Nederland nemen chronische ziekten toe. We weten zoveel en betalen zoveel aan zorgkosten. Hoe kan het dan dat wij steeds zieker worden. Dit heeft met beleid te maken: Als de waarheid niet vertelt mag worden en ziek zijn een verdien model is!
https://nos.nl/artikel/574901-ruim-5-miljoen-chronisch-zieken.html
Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties boek dodelijke leugens voor artsen

ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-VAN-VACCINATIES.pdf   

Boek voor artsen
https://www.dodelijkeleugens.nl/home/

Best DOCUMENTARIES to watch 

1. Vaccination – The Silent Epidemic (2013)

2. The Greater Good – (2011)

VxR8XQHc0A0

3. Shots In The Dark -(2009)

4. Vaccination The Hidden Truth -(1998)

5. Vaccine Nation – (2008)

6. Vaccination – The Truth About Vaccines –

En weer blijkt een conspiracy theory waarheid te zijn. Zie hier de verpakking van het Covid-19 Vaccin van Astra Zenica  Lees en Huiver! Jouw DNA kan (GAAT) dus inderdaad veranderd worden! En fact checkers FB, alles is met bronvermelding dus er valt geen ontkennen aan!

Enne 😈 Hugo de Jonge 😈, hier het bewijs dat er longweefsel van een 14 weken oude geaborteerde baby in het Astra Zenica Covid-19 Vaccin zit! Hoe kun je dit aan jouw gelovige achterban verkopen?

Hieronder de vertaling van de afbeeldingen 

AFBEELDING 1: 

Verpakking met daarop ChAdOx1-S Recombinant. Wanneer je dit gaat opzoeken kom je bij afbeelding 2.

AFBEELDING 2: Legt uit wat Recombinant-DNA-moleculen (rDNA)zijn: 

[Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Recombinant_DNA]

Dit zijn DNA-moleculen die worden gevormd door laboratoriummethoden van genetische recombinatie (zoals moleculair klonen) om genetisch materiaal uit meerdere bronnen samen te brengen, waardoor sequenties ontstaan die anders niet in het genoom zouden worden gevonden.

Recombinant-DNA is de algemene naam voor een stuk DNA dat is ontstaan door het combineren van ten minste twee fragmenten uit twee verschillende bronnen. Recombinant-DNA is mogelijk omdat DNA-moleculen van alle organismen dezelfde chemische structuur hebben en alleen verschillen in de nucleotidevolgorde binnen die identieke algemene structuur. 

Recombinant-DNA-moleculen worden soms ook wel chimeer-DNA genoemd, omdat ze gemaakt kunnen worden van materiaal van twee verschillende soorten, zoals de mythische chimaera. R-DNA-technologie maakt gebruik van palindromische sequenties en leidt tot de productie van kleverige en stompe uiteinden.

De DNA-sequenties die gebruikt worden in de constructie van recombinant-DNA-moleculen kunnen van elke soort afkomstig zijn. Zo kan bijvoorbeeld plantaardig DNA worden samengevoegd met bacterieel DNA, of menselijk DNA kan worden samengevoegd met schimmel-DNA. Bovendien kunnen DNA-sequenties die nergens in de natuur voorkomen, worden gecreëerd door de chemische synthese van DNA, en worden opgenomen in recombinant-moleculen. Met behulp van recombinant-DNA-technologie en SYNTHETISCH DNA KAN LETTERLIJK ELKE DNA-SEQUENTIE WORDEN GECREËERD EN IN EEN ZEER BREED SCALA VAN LEVENDE ORGANISMEN WORDEN OPGENOMEN.

AFBEELDING 3: 

Moleculair klonen is het laboratoriumproces dat wordt gebruikt om recombinant-DNA te creëren. Het is een van de twee meest gebruikte methoden, samen met de polymerasekettingreactie (PCR), die wordt gebruikt om de replicatie van een specifieke door de experimentalist gekozen DNA-sequentie te sturen. Er zijn twee fundamentele verschillen tussen de methoden. Een daarvan is dat bij moleculair klonen het DNA in een levende cel wordt gerepliceerd, terwijl PCR het DNA in de reageerbuis repliceert, vrij van levende cellen. Het andere verschil is dat bij het klonen DNA-sequenties worden geknipt en geplakt, terwijl PCR versterkt wordt door een bestaande sequentie te kopiëren.

AFBEELDING 4:

In de meeste gevallen hebben organismen die recombinant-DNA bevatten blijkbaar normale fenotypen. Dat wil zeggen dat hun uiterlijk, gedrag en metabolisme meestal onveranderd zijn, en de enige manier om de aanwezigheid van recombinante sequenties aan te tonen is door het DNA zelf te onderzoeken, meestal met behulp van een PCR-test (polymerasekettingreactie). Er bestaan significante uitzonderingen, die hieronder worden besproken.

Als de rDNA-sequenties een gen coderen dat tot expressie komt, kan de aanwezigheid van RNA en/of eiwitproducten van het recombinant-gen worden gedetecteerd, meestal met behulp van RT-PCR of westerse hybridisatiemethoden. Brutofenotypische veranderingen zijn niet de norm, TENZIJ HET RECOMBINANT-GEN ZODANIG IS GEKOZEN EN GEMODIFICEERD DAT HET BIOLOGISCHE ACTIVITEIT IN HET GASTHEERORGANISME GEN GENEREERT. Andere fenotypen die worden aangetroffen, zijn onder andere toxiciteit voor het gastheerorganisme die wordt geïnduceerd door het recombinant-genproduct, vooral als het over-expressie of expressie binnen ongeschikte cellen of weefsels plaatsvindt. Bron https://en.wikipedia.org/wiki/Recombinant_DNA

Tekst Angelo Meijers

OOOHH … WAT WORDT HET MOOI…

Het hoge woord is eruit! Het Amerikaanse Pfizer heeft aangekondigd dat hun vaccin bijna bij de eindstreep is. Nog even een paar laatste testjes, daarna nog wat officiële handtekeningen, en dan is het “Ready to Roll.” Beetje typisch dat dit bericht nu naar buiten komt, paar dagen nadat een zekere Joe Biden tot toekomstig president van de VS is uitgeroepen. Weliswaar alleen nog door de media, maar die schijnt tegenwoordig zo machtig te zijn dat alle officiële kanalen en “checks and balances” in een toch vrij geacht land als Amerika volledig terzijde kunnen worden geschoven…

Typisch, omdat men anders de eer aan de zo verguisde Donald Trump had moeten laten, die dan woord had gehouden dat het vaccin er nog voor de verkiezingen zou komen. Nu ben ik absoluut geen voorstander van dit nieuwe tovermiddel, maar het moge duidelijk zijn dat de timing van de berichtgeving zorgvuldig is gekozen door de combinatie Big Pharma, Big Tech, Big Money, en Big Media, die allen bepaald geen vriendjes zijn met de (nog) zittende president van de VS…

Het tovermiddel dus… Laat mij u even meenemen op een reis door mijn ietwat lege hoofd. Ik zal u niet vermoeien met alle tussenstations en omzwervingen op deze bedevaartroute, maar gelijk met de deur in huis vallen. Anders ben ik bang u teveel te vermoeien. En, laten we eerlijk zijn, deze dagen zijn al vermoeiend genoeg. Nou, hier komt ie dan…

Dit vaccin gaat niets doen om de verspreiding van het virus tegen te houden. Wat men u gaat proberen wijs te maken is dat dit vaccin bij hopelijk zoveel mogelijk mensen de symptomen voor een deel kan tegengaan, waardoor men niet meer ernstig ziek wordt. Zeg maar een veredelde behandelmethode, maar dus zeker geen gedegen route richting groepsimmuniteit. Men zal u vertellen dat hiervoor meer tijd nodig is om toekomstige vaccins te gaan ontwikkelen die wel hiervoor zouden kunnen zorgen…

Tja, da’s een beetje een afknapper. Ik begrijp het. Overigens zou ik, als ik u was, niet te veel waarde hechten aan wat hier wordt beweerd. Immers, deze stelling komt van iemand die op geen enkele wijze enige stem zou mogen hebben vanwege het totaal ontbreken van enige wetenschappelijk studie en daarbij behorende titel. Ik moedig u alleen maar aan om zelf er eens kritisch naar te kijken. Dat is alles. Toch ga ik nog even verder met uw welbevinden…

Het is misschien goed om te weten dat meer dan 95% van de mensen die “besmet” zijn, niet echt ziek van dit virus worden, en er ook een inmiddels wetenschappelijk bewezen behandelmethode (het Zelenko protocol met HCQ en zink en nog iets met een heel moeilijke naam…) is die je voor minder dan 20 euro kunt krijgen. Dus waarom we ons een duur vaccin moeten laten inspuiten met wellicht allerlei bijwerkingen (en dan praat ik nog niet over de RNA vaccins die zelfs ons DNA kunnen wijzingen), is mij niet geheel duidelijk…

Overigens zult u zien dat de komende weken er meer bedrijven naar buiten komen met hun tovermiddel dat de redding van de mensheid ten doel heeft. Iedereen wil immers flink wat geld aan deze zwendel, uh sorry, ik bedoel “handel” verdienen. Dus “The Game is On.” Daarbij is het goed om te beseffen dat niet alleen farmaceutische bedrijven astronomische bedragen gaan verdienen, maar dat daar omheen een batterij aan mensen en instellingen zwerven die ook allemaal een paar graantjes meepikken…

Nu even terug naar ons land. Zeer recent is er een motie aangenomen in de tweede kamer waarin verplichte vaccinatie, zowel direct als indirect, van tafel is. Vele mensen haalden opgelucht adem. Ik niet. Waarom? Nou, in deze motie is men, naar mijn weten, een belangrijke bepaling vergeten. Men had namelijk moeten opnemen dat voor hen die ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden, er geen achterstand in rechten en vrijheden mag optreden ten opzichte van hen die wel het vaccin nemen. Tja, helaas pindakaas…

Ik ben een beetje bezorgd dat deze troef wellicht door onze politieke leiders zal worden uitgespeeld.

Men kan de druk gaan opvoeren op eenieder die het vaccin niet wil nemen, en men zal hen dan de schuld in de schoenen kunnen schuiven dat er op die manier geen groepsimmuniteit kan ontstaan. De verdovende mantra “We kunnen dit alleen SAMEN doen,” zal weer te pas en te onpas van stapel worden gehaald. Ik ben hier oprecht bezorgd over, hopelijk volkomen ten onrechte…

In dit scenario zou zelfs als de meerderheid van de mensen overstag gaat en zijn “sociale plicht” netjes vervult, de vrijheid niet worden teruggegeven. Immers, dit vaccin gaat in mijn beleving niet de transmissie van het virus remmen, en dus blijven we nog altijd met de welbekende “cases” zitten. En middels de beruchte PCR test kan de knop zo ver worden omgedraaid (aantal cycli) dat men het gewenste aantal “besmettingen” zelf kan reguleren. Dat het hier gaat om slechts positieve testen die niets zeggen over de aanwezigheid van een actief virus. cq. de besmettelijkheid van de persoon in kwestie, mag de pret niet drukken…

Ik realiseer me dat het door mij geschetste plaatje zeer ontnuchterend kan overkomen voor hen die het verhaal geloofde dat men name de heren Rutte en de Jonge ons maandenlang hebben voorgespiegeld. Met het vaccin konden we immers weer terug naar normaal. Nee, dus! Men zal iedereen dringend aansporen om het vaccin te nemen, en voor hen die dit niet doen, zullen, ben ik bang, extra vrijheidsbeperkende maatregelen worden afgekondigd. Daarnaast zal men de publieke opinie bespelen door te stellen dat deze groep “dwarsliggers” er ook nog eens voor zorgt dat de 1.5 meter maatschappij helaas moet worden gecontinueerd, evenals de mondmaskers die velen symbolisch reeds monddood hebben gemaakt…

Kortom, het volk wordt nog verder tegen elkaar opgezet middels een “verdeel en heers -tactiek” waar zelfs Julias Caesar jaloers op zou zijn geweest. Overigens zouden wij daar inmiddels wel aan gewend moeten zijn, maar helaas doorzien toch aardig wat mensen nog niet deze alom bewezen strategie om de macht uit te oefenen. Kijk maar eens naar de propaganda-machine in de vorm van een dodelijke combinatie van angst en schuld welke tegenwoordig zelfs ook in onze scholen schaamteloos wordt uitgerold…

Als er nog mensen zijn die het tot hier hebben volgehouden met lezen, ik heb toch heel goed nieuws voor u. We gaan deze strijd namelijk winnen! Ja, maar hoe dan? Ik hoor het u denken. Simpelweg doordat de waarheid steeds meer aan het licht is aan het komen. En elke dag komt er meer licht, gaan de onthullingen sneller, en wordt de duisternis meer belicht…

De PCR test zal door een grote verzameling van topwetenschappers, als onbetrouwbaar instrument worden ontmaskerd. Advocaten over de gehele wereld zijn zich aan het verbinden om de leiders van landen aan te klagen wegens de schending van fundamentele grondrechten van de mens. De feiten rondom het destructieve effect van lockdowns en het dragen van maskers zullen de komende maanden onomstotelijk worden aangetoond. In de VS zullen er de komende weken ook zaken worden onthuld die het daglicht niet kunnen verdragen. En daarnaast zal door het steeds groter wordend aantal mensen dat persoonlijk wordt getroffen door de maatregelen, er een versnelde ontwaking plaatsvinden van het collectieve bewustzijn. Men zal niet zonder meer klakkeloos het beleid blijven volgen als men zelf aan de rand van de afgrond bungelt. Tevens is er al een hele grote groep mensen die heel goed doorhebben welke agenda momenteel wordt uitgerold, en zij zijn druk bezig om zowel voor als achter de schermen steeds meer zaken te onthullen…

Ik heb echt vertrouwen dat het tij gaat keren. Al die mensen die nu nog tegenover elkaar staan, komen weer naast elkaar te staan. En dan gaan we echt SAMEN naar een nieuwe wereld toe. Een wereld waarin we niet meer worden geregeerd van buitenaf, maar worden geleid van binnenuit. Waarin we niet meer afhankelijk zijn van pillen en vaccins, maar leren hoe we onszelf kunnen helen. Waarin we niet meer worden geïnjecteerd met angst en schuld, maar worden geïnspireerd door liefde en waarheid.

En waarin we niet meer slaaf zijn van een systeem gebaseerd op controle en dwang, maar helemaal vrij zijn om te denken, te spreken, en te gaan en staan waar we willen…

Komt die wereld er morgen? Nee. Overmorgen? Nee. Binnen een maand? Waarschijnlijk niet. Hoe lang het duurt, weet niemand. Dat wordt immers bepaald door de snelheid van het ontwaken van ons bewustzijn. Maar als eenmaal een kritische massa bereikt is, en dat hoeft echt niet de meerderheid te zijn, gaat het heel snel. Want de rest gaat zich dan aansluiten bij diegenen die nu nog vaak verguisd worden. En dan zal het licht volop gaan schijnen…

Ik kan niet wachten tot die dag aanbreekt. En tot die tijd, ga ik er alles aan doen om die dag mede te helpen vorm geven. Samen met al die andere, mooie mensen, die het doen voor ons allemaal. Ook voor diegenen die hen nu het leven zuur maken. De waarheid komt aan het licht. De liefde gaat zegevieren. En de weg die voor ons ligt, is een onwaarschijnlijk mooie…

Zijn er dan geen risico’s meer? Tuurlijk wel, want dat is het leven. De enige plek zonder gevaar is en blijft het graf. En als je echt leeft, dan ben je zelfs daar niet bang voor. Niet voor het gevaar. Niet voor de dood. En niet voor het leven. Daarom zeg ik, LEEF! Leef met alles wat u is gegeven. Uw talenten. Uw passie. Uw kracht. U bent het Licht. U bent nodig. U bent waardig. U bent mooi…

Tekst Angelo Meijers

Mocht u meer vragen of opmerkingen hebben of wilt u op de hoogte blijven als het bestand herzien is, laat hier dan uw emailadres achter:


  10 Reacties

  1. […] horen wij niets van de verwachte schade door deze COVID […]

  2. […] in onderstaand artikel kunt u zelf, in uw eigen zoektocht op internet, in deze tekst, op onze bronpagina of in de tekst van de flyer terug vinden. Hieronder heb ik enkele linken toegevoegd die ik […]

   1. Met jullie ongevraagde COVID-19 vaccin folder in de brievenbus denk ik “ waar halen jullie t vandaan?” . Denken jullie (de bedenkers ervan) nog steeds dat we met n griepje te maken hebben? Hoop dat jullie info daarin op waarheid berust maar komt bij mij erg provocerend over. Succes met jullie strijd tegen t Corona vaccin.

    1. Hartelijk bedankt voor je reactie. Tja, wat kunnen wij hierover zeggen. Corona is SARS virus. Met de vergelijkbare eigenschappen als een influenza virus.
     Als je een gemiddelde (huis)arts vraagt wat zijn de kenmerken van de influenza virus en het Sarscov2 virus, hoor je in feite dezelfde kenmerken.
     Als u bronnen nodig heeft, zijn wij altijd bereid om deze aan u te geven hoor.
     Maar misschien is dit een start?: https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g

     Onze informatie is niet uit de lucht gegrepen, maar wordt verzameld van honderden tot zelfs duizenden artsen over de hele wereld. Artsen die via de normale kanalen, zoals televisie en radio niet tot nauwelijks aan het woord komen. En als ze toch kritisch reageren op het beleid, het virus of het vaccin is de kans groot dat ze ontslagen gaan worden. Dit is namelijk al meermalen gebeurd.

     Ondanks dat de besmettelijkheid van covid19 hoger is dan van het influenza virus, is de IFR (de kans dat je komt te overlijden aan het virus) te vergelijken. Dit kun u zélf controleren in het wekelijkse RIVM rapport
     https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel/wekelijkse-update-epidemiologische-situatie-covid-19-in-nederland
     Rubriek 12.5 (meestal in de buurt van pagina 68)

     Of op de WHO, die onlangs hebben aangegeven dat covid19 een IFR kent van 0.23%
     https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

     Ik raad u oprecht aan deze bronnen te bestuderen, en u zich af te gaan vragen, is DIT informatie die ik via de reguliere bronnen zoals kranten, TV of radio ook heb kunnen horen.
     Heeft u onze minister president horen zeggen van gelukkig valt het wel virus wel mee?
     Hoe kan het steeds zo zijn dat onze beleidsmakers steeds hulp van buitenaf afwijzen. Dat noodvoorzieningen zijn opgebouwd en weer zijn afgebroken omdat er geen gebruik van is gemaakt.
     En zo zijn er talloze zaken waar heel veel mensen vragen bij stellen en zich druk maken.

    2. Beste mevrouw,

     Ik lees zojuist uw bericht als reactie op artsen voor waarheid. Wij denken zeker niet dat het om een griepje gaat. Ik heb zojuist een pagina geschreven, waarin omschreven staat waar wij denken dat deze crisis over gaat. Ik hoop dat u bereid bent hier ook naar te kijken. De overheid negeert dit onderwerp namelijk compleet. Er komt nog een reactie formulier onder. Zodat u weer helemaal vrij bent om te reageren zoals u dat wilt 🙂

     Alvast hartelijk bedankt indien u deze pagina wilt lezen.

     infoflyers.nl/agenda-2030

     Met hele hartelijke groeten, Grada Boschker

    3. Vandaag ook die folder ontvangen in de bus. Wat een hoop schaamteloze niet-onderbouwde koeienletterige claims, onwaarheden en halve waarheden in een grote fantastische mix gegoten. Fantasierijk! Ik proef door het geheel ook een biblebelt sausje. Maar ja vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Trouwens wist u dat het papier van de folder kankerverwekkend is en de inkt leidt tot onherstelbare hersenschade? Snel de vuilnisbak in is het beste gezondheidsadvies!

     1. Beste mevrouw,

      Dank voor uw informatie. Ik hoop dat het vaccin u zal bevallen. Dat u uw vrijheid weer terug zult krijgen en u in een eerlijke democratie verder zult leven.

      Het ga u goed.

      Met vriendelijke groeten, team infoflyers

  3. Heel erg bedankt voor de flyer! Ik ben het duizend procent met jullie eens en ontzettend blij dat er mensen zijn die zich in zetten om de waarheid te verspreiden. Ga ajb zo door!

   1. Beste lezer,

    Hartelijk bedankt voor je reactie op de flyer. Blij mee. We zijn geen professionals, maar doen ons best om deze zienswijze onder de bevolking te activeren. Zo hopen we toch gehoord te worden en vragen eerlijk beantwoord te krijgen.

    Ik heb zojuist een nieuw bericht geschreven. Wellicht kunt u hier ook iets mee. Er volgen nog enkele kleine wijzigingen, maar die zullen de inhoud niet veranderen. Ik hoop dat u ook blij wordt van deze pagina en hem naar anderen door wilt sturen.

    infoflyers.nl/agenda-2030

    Met vriendelijke groeten Grada Boschker

  4. […] infoflyers.nl/bronnenhttps://www.youtube.com/watch?v=TOF_wq43Atg […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *