Plaats een bedrijf op een blacklist

Onder het mom, wie niet horen wil moet maar voelen, zullen wij een overzicht maken van alle bedrijven die het nodig vinden om het winkelend verplicht te stellen om binnen een mondkapje te dragen.

Vul hier de winkelnaam, postcode en huisnummer van het bedrijf in, en wij zullen dit bedrijf z.s.m. zichtbaar maken als “kom hier maar liever niet”

Past een bedrijf zijn beleid aan, gefeliciteerd. Ga dan naar de whitelist en vul de gegevens dan daar in. Ons systeem zal dit dan gaan aanpassen, tenzij het bedrijf wederom in de fout gaat.

  Wijzigingen worden nog niet realtime verwerkt. Dit kan een halve dag duren.

  4 Reacties

  1. Mooi initiatief die black/whitelist.
   Hoe ga je om met persoon 1 die een goede ervaring heeft bij winkel A, maar persoon 2 heeft bij diezelfde winkel een slechte ervaring?
   Ik weet niet of er al dubbele meldingen zijn binnengekomen, maar wellicht goed alvast na te denken over een systeem waarbij je “upvotes” en “downvotes” bijhoudt. Dat leidt dan vanzelf tot een bepaalde score per winkel.

   1. Wij kunnen het allemaal bij houden. En als er discussies zijn, zullen wij dat gaan beoordelen en eventueel de winkel op een ‘lock’ zetten.

  2. waar kan ik de lijst zien met bedrijven op de zwarte lijst, zodat ik daar niet meer hoeven te komen of te solliciteren.

   1. we hebben een kaartje http://www.infoflyers.nl/winkelkaart waar de bedrijven op staan die mensen al hebben beoordeeld. Ik zou zeggen doe je voordeel er mee en vul indien nodig je lijst aan.
    http://www.infoflyers.nl/whitelist (voor positieve ervaringen)
    http://www.infoflyers.nl/blacklist (voor die bedrijven met een negatieve ervaring)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *